2777
2789

واقعا متاسفم واسه همه اونایی که مریض تشریف دارن 

قصد من فقط کمک بود خدا شفاتون بده

بقیه دوستان هم میتونن تحقیق کنن کسی اینجا کسی رو مجبود نکرده 

چون من خیلی عذاب کشیدم از لاغری دخترم خواستم ب همه کسایی ک تو شرایط من هستن کمک کنم 

شبتون بخیر 

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام این پودر چیه از داروخانه باید بخریم? دخترتون چند سالشه? منم خیلی ناراحته دخترام هستن امروز دک ...

دکتر چیزی نداد بهشون؟ پسر منم کم وزنه خیلی لاغره دکترم مولتی ویتامین داده فرقی نکرده 

عشقم پسرم😘😘😘

پودر مکمل هستش دوستان 

میتونید با شیر مخلوط کنید بدید بچه هاتون بخورن 

بعضی داروخانه ها دارن نمیدونم تو تبریز ک پیدا نکردم 

پودر مکمل هستش دوستان  میتونید با شیر مخلوط کنید بدید بچه هاتون بخورن  بعضی داروخانه ها ...

چی هست خب دیگه..من امروز زینک پلاس گرفتم براش

من هونحایی خراب کردم                                         که فکر کردم اگه                                          احساسمو صادقانه بگم بهتره...!!!
دکتر چیزی نداد بهشون؟ پسر منم کم وزنه خیلی لاغره دکترم مولتی ویتامین داده فرقی نکرده 

گفت وقتی مریضیشون خوب شد یه قرص داد بهشون بدم برا زیاد شدن اشتها قرص معده هست 

قبلا زینک میدادم فرقی نکردن گفت شاید مشکل معده دارن گفت اگه بعد از سه روز با این قرص بهتر شدن تا دو هفته باید بدی

شما کوچولوت چند کیلو هست و چند سالشه

چی هست خب دیگه..من امروز زینک پلاس گرفتم براش

عزیزم این جایگزین زینک نمیشه مکمل چاقیه