2777
2789
عنوان

دونه های سرخ روی بدن پسرم

81 بازدید | 10 پست

سلام مامانهای عزیز.روی سینه و شکم و پشت پسرم که ۹ ماهشه تا کمرش جوشای سرخ رنگ زده.ولی تب نداره خدا رو شکر.شیر خودم و غذا هم که میخوره.به نظرتون از چیه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

احتمالا حساسيته چون تو سن بچه شما بيماري رزوئولا خيلي رايجه كه بي خطره اما نشانه اصليش دو سه روز تب خيلي بالا در حد سي و نه چهل درجست بعد كه تب قطع بشه دونه قرمز ميزنه و زود خوب ميشه ابله مرغان تو اين سن خيلي بعيده سرخك هم ريشه كن شده 

زيركانه ترين راه براي تسلط بر هر جامعه اي تحقير و محدود كردن زنان آن جامعه است زيرا زنان أسير هرگز قادر نخواهند بود إنسانها آگاه و آزادي خواه پرورش دهند!

انگار یه بیماری فصلیه که بچه ها گرفتن چون چند وقته اینجا خیلیا بچشون اینجوری شده پسر منم اینجوری شده بود ولی دور لب و دماغشم به خاطرش زخم شده بود و آبریزش بینی و دهنم داشت دکتر ستریکیم داد و خودمم زینک اکساید زدم خوب شد

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

اگ دست بزنی درد نداره تب نداره بعدشم خودبخود کمرنگ بشه از گرمیه ب پسرم اندازه یفندق موز بدم یا ملون بخوره اونجوری میشه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.