2777
2789

یکی باید بیاد جمع کنه این دختر دایی من رو شوهر بدبختش فردا میاد این رو نبینه نگران میشه( قبل نظر دهی تاپیک های قبل که نوشتم قهر دختر دایی رو بخونید حتما)😑😑😑

دلم به حال شوهر بنده خداش سوخت اومده این رو گرفته که چیکار کنه سم خالص😒😒😒

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

خوندم،هر عقل سالمی حق و به دخترداییت میده

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو چیشده

باشه ولی طولانیه

قضیه اینه که ایشون حدود های صبح نصفه شب نمی دونم کی یک دفعه بهش میگن پرواز داره باید بره حالا نمیخوام جاش رو دقیق بگم ارتشی هستن چون 

اونوقت دختر دایی منم لوس ننر اومده دیده این نیستش قهر کرده پا شده اومده شمال پیش ما خونه ما در اصل شمال نیست مسافرتیم 

اونوقت هی داریم بهش نی گیم اون بنده خدا تقصیر نداشته شوهرش اینقدررررر ادم خوبی هست و خوشتیپ و خرج بکن و پولدار و خوب که حسودی می کنم به خدا🤧🤧🤧🤧

دیوونه به خاطر همچین چیزی فردا شوهرش می بینه این اخلاق رو داره ولش می کنه میره

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

باشه ولی طولانیهقضیه اینه که ایشون حدود های صبح نصفه شب نمی دونم کی یک دفعه بهش میگن پرواز داره باید ...

از دل هم در میارن نگران نباش

قهرش زیاد جالب نبود وقتی شوهرش توجیحه

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
از دل هم در میارن نگران نباشقهرش زیاد جالب نبود وقتی شوهرش توجیحه

تو را به خدا ادم همه چی تموم رو به کی می اندازن ولش کنه این رو حیفه به خدا بیاد خواستگاری من😂😂😂😂😂😂😂

تو را به خدا ادم همه چی تموم رو به کی می اندازن ولش کنه این رو حیفه به خدا بیاد خواستگاری من😂😂😂😂 ...

اب از اب گذشت 

شانس تو برم

دیر جنبیدی

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
اب از اب گذشت شانس تو برمدیر جنبیدی

دیر نجنبیدم متاسفانه ۱۴ سالم بود ازدواج کردن🤧🤧🤧😂😂😂😂

ایعی تو روحش

موافقم

خدایا دعا های بد من بگیر هستن پس تصمیم گرفتم حتی فکر طلاق این دو تا صاحب شدنش رو نکنم🤧🤧🤧😎😎😎😎😎