2777
2789
آره قبول دارم خودمم شبش کردمش تو اتاق بخاطر این مسئله. آخه موضوع اینه که اینجا اینجوری میشه، خونه خو ...

بعضي بچه ها تو جمع جو گير و لوس ميشن كنترلش كن هرچند ميدونم خيلي سخته

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای پسرت فیلم و کارتون بذار تو گوشیت بازی بریز براش بازی کنه براش اسباب بازی نبردی بچه شش ساله که خیلی عاقله همه چی را می‌فهمه حرف گوش کنه دفتر نقاشی ومداد رنگی بده بهش نقاشی کنه کدوم شهر رفتی برای عملت

بابابچس دیگه  این روزام تموم میشه میره واسه خاطرنی نی اومدی ناراحتی نکن  جای من بودی چکار ...

نمیدونم بخاطر حاملگی حساس شدم، دوری همسرم یا چی

الان همینجوری داره اشکام میاد😢😢😢

خدایا دوستت دارم
آره واقعا. میدونی شهری که هستیم امکانات پزشکیش پایینه همسرم راضی نشد اونجا بمونم. گفت برات خطر داره، ...

به هرحال حالا که اومدی استرس نداشته باش گلم ان شاالله به سلامتی زایمان میکنی برمیگردی پیش شوهرت

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
برای پسرت فیلم و کارتون بذار تو گوشیت بازی بریز براش بازی کنه براش اسباب بازی نبردی بچه شش ساله که خ ...

آره باید همین کارو کنم، لجباز شده، ولی باید کنار بیام

اومدم تهران عزیزم 

خدایا دوستت دارم
نمیدونم بخاطر حاملگی حساس شدم، دوری همسرم یا چی الان همینجوری داره اشکام میاد😢😢😢

اره حساس شدی زیاد باش کل کل نکنید بچه منم دقیقا همینجوره خونس اونقد ارومه میریم خونه مامانم اینا ۱۸۰درجه فرق میکنه اگه میتونی ببرش بیرون هم خودت روحیه ات عوض میشه هم گل پسرت 

حق داره دیگه سرگرمی ندار ه میتونی پارک ببریش ؟

خودم با این شکم گنده میبرمش، ولی چند روزه احساس میکنم افسرده شده حاضر نیست بیرون بیاد، هرچی بهش میگم میگه من نمیام، خودم لباس میپوشم که اونم ترغیب شه ولی فایده نداره

خدایا دوستت دارم

نمیخوام تودلتو خالی کنم

ولی فاصله بچه دوم بااولم همینقدر هست

وای یعنی اززمانیکه دومی اومد پسرم گودزیلا شده بود یاکه من حال نداشتم اینطور حس میکردم

بچه دومی گریه میکرد میخواستیم راهش ببریم بالش میاورد مینداخت جلوی پامون

یادادوبیداد میکرد😧😧

بااینکه تابستون بود وکلاس گذاشتیمش وپدرش هروز میبردش بیرون پارک وبازی

ولی خب عین یه طوفانی بود که گذشت والان خیلی با خواهرش همبازی ومهربونه 

گفتم شاید نیاز باشه بدونی که امادگیت روببری بالا

چون اصل مطلب اون موقع هست

ولی دعامیکنم چون پسرشما توخونه کلا ارومو خوبه همینطور بمونه😘😘

الهم صل علی محمد وال محمدو عجل فرجهم  
نمیخوام تودلتو خالی کنم ولی فاصله بچه دوم بااولم همینقدر هست وای یعنی اززمانیکه دومی اومد پسرم گود ...

تا حدودی خودمو آماده کردم. الان که خیلیییی ذوق داره و شدیدا منتظرشه، اصلا یکی از دلایل اقدامم برای دومی خودش بود. الانم کلی خوشحاله که داره داداش دار میشه، هر روز کلی شکممو میبوسه و باهاش حرف میزنه، ولی مطمئناً اولش حسادت های خاص خودش رو داره

خدایا دوستت دارم