2777
2789

استارجان من شما رادرک میکنم ولی پس اگه این طوریه بایدپانزده روز خونه مامانت بمونی خانوم

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مشکلم سزارینه، سر اولی تا 10 روز خیلی بد بود بعد بهتر شدم، هرچند که همون موقع هم سعی میکردم تمام ...

بدون کمک اصلا نمیشه شاید خودت بتونی ی جورایی بچه رو جمع جور کنی اما خانمی ک زایمان کرده نیاز به ی غذاهای خاص داره تا زود سرپا بشه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

منک۵روزیکم سختم بودک روزپنجم حمام رفتم اصلااحتیاج ب هیچکس نداشتم ولی تازمان بخیه کشیدن محض اطمینان مامانم موند ولی خودم کارامومیکردم هرچی بیشترراه بری بهتر

❤الهی به امیدتو❤       👦تیکریکسالگیه پسرمه👦مامان قربونه چشای آبیت بشه عشقم😙
پدرم مریضه گفت نمیتونم اونو تنها بزارم.

پرستار تو شهر خودتون میگرفتین راحت تر بودین تا با بچه 6 ساله خودت آواره شوهرت اونور تنها بچتم که عصبی شده بازم هرجور خودت صلاح میدونی گلم

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
کاملا درکت میکنم مامانت نمی تونس بیاد خونه شما اینجوری رفت و امدی هم از سر راهت میرفت

😢😢😢😢

دیروز بابام عصبانی شد از دستش با بالشتک زدش کردش تو اتاق خیلی دلم شکست💔با اینکه بابام خیلی مهربونه ها ولی نمیدونم چش شد از کوره در رفت، البته مریضیش تازگیا بیشتر اذیتش میکنه

از دیروز کلی بغض دارم همش اشکاممیاد

خدایا دوستت دارم
😢😢😢😢 دیروز بابام عصبانی شد از دستش با بالشتک زدش کردش تو اتاق خیلی دلم شکست💔با اینکه بابام خیل ...

شرايطتون بده 

اما يه چيز ميگم ناراحت نشيا

بچه بد دهن خيلي رو اعصابه منم كه جوانم نميتونم تحمل كنم حتي بدي بكنه اگه بيش از حد باشه ميره رو اعصابم خب حق بده بهشون اونا سني ازشون گذشته كاش شهر خودت واسه ١٠روز پرستار ميگرفتي هم سر زندگيت بودي هم همه چيز خوب بود

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
پرستار تو شهر خودتون میگرفتین راحت تر بودین تا با بچه 6 ساله خودت آواره شوهرت اونور تنها بچتم که عصب ...

آره واقعا. میدونی شهری که هستیم امکانات پزشکیش پایینه همسرم راضی نشد اونجا بمونم. گفت برات خطر داره، دلشم نمیخواست شناسنامه پسرم به اسم اونجا بخوره

خدایا دوستت دارم
😢😢😢😢 دیروز بابام عصبانی شد از دستش با بالشتک زدش کردش تو اتاق خیلی دلم شکست💔با اینکه بابام خیل ...

بابابچس دیگه  این روزام تموم میشه میره واسه خاطرنی نی اومدی ناراحتی نکن 

جای من بودی چکارمیکردی 

شرايطتون بده  اما يه چيز ميگم ناراحت نشيا بچه بد دهن خيلي رو اعصابه منم كه جوانم نميتونم تحمل ...

آره قبول دارم خودمم شبش کردمش تو اتاق بخاطر این مسئله. آخه موضوع اینه که اینجا اینجوری میشه، خونه خودمون خیلی خوبه، کلابچه ی آروم و بدون دردسریه ولی  اینجا خیلی بد دهنی میکنه😑😑

خدایا دوستت دارم