2777
2789
عنوان

بچم خیییلی تب داره تجربه دارا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 94 پست
ان شاالله که بهتر شه عزیز بچه ها که مریض میشن خونه خیلی غم انگیز میشه  ان شاالله هیچ بچه ای م ...

اوهوم تب و لرز داشت فکرکردم تشنج کرد مررردم

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دخترم یبار تبش خییییلی بالا بود بردم تو حموم اب ولرم گرفتم از کمر ب پایینشو. شربت ایبوپروفن هم دادم بعدم همش دستمال رو تو اب ولرم میزاشتم و رو قسمت سینه و زیر بغل و پیشونیش و دست و پاش میکشیدم زود پایین اومد خداروشکر

بیشتر از هرکسی … خودت را دوست داشته باش!جوری که هر کجا نشسته ای … هر جا که می روی ….در هر کاری که میکنی … “خــــــــودت ” حضور داشته باشد ،یــــک حضــــــــــور بـــی ماننـــد …اما خالــــــی از تکبــــر ، حسادت ، ریــــــا …باور کن تا عاشق خودت نباشی ….عاشق هیچ کس نمیتوانی بشوی ….و هیچ کس هم ..(!)… عاشقت نمیشود !
با اجازه استارتر یک سوال بپرسم حالا که تجربه دارا هستن بیمارستان برای تب بچه اقدامی میکنن؟ من دو ب ...

نه منم هروقت بردم همینو گفتن😑

بیشتر از هرکسی … خودت را دوست داشته باش!جوری که هر کجا نشسته ای … هر جا که می روی ….در هر کاری که میکنی … “خــــــــودت ” حضور داشته باشد ،یــــک حضــــــــــور بـــی ماننـــد …اما خالــــــی از تکبــــر ، حسادت ، ریــــــا …باور کن تا عاشق خودت نباشی ….عاشق هیچ کس نمیتوانی بشوی ….و هیچ کس هم ..(!)… عاشقت نمیشود !
برای دادن دارو اگه نمیدونی حتما زنگ بزن اطلاعات دارو خیلی خوب راهنمایی میکنه

موندم آمپوله رو بزنم یا نه فقط همون شربت آزیترومایسین رو ادامه بدم

با اجازه استارتر یک سوال بپرسم حالا که تجربه دارا هستن بیمارستان برای تب بچه اقدامی میکنن؟ من دو ب ...

واقعا؟ اگه بچه تشنج کنه چی