2777
2789
عنوان

بچم خیییلی تب داره تجربه دارا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 94 پست

یه دستمال با آب ولرم خیس کن رو شکمش بگذار 

همینطور زیر بغلاش و زیر گلوش 

پاشویه باعث میشه لرز کنه بچه 

ببرش دستشویی بشور با آب ولرم اون قسمت بچه رو 

عرق کاسنی هم داری شیرین کن بده به خوردش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما اول شربت استامینوفن رو امتحان کن تبش پایین نیومد ۴ ساعت بعد شیاف رو امتحان کن اگه بازم هم شیاف پاسخگو نبود ایپوپروفن بده 

بدنش مقاوم نشه به دارو 

دختر منکه حتی با دو شیاف همزمان هم پایین نمیومد

تب خیلی خطرناک حتما ببرش دکتر بازم حدود یه ماه پیش جفت پسران تب داشتن هر چهار ساعت شیاف آستامینوفن بعد که ایشون کمتر شد با شربت آستامینوفن کنترل می کردم پاشویه هم که می کردم چهار گل هم دم کردم دادم وبه اضافه انتی بیوتیک هم می دادم ولی اگه تبش بالاست بازم دکتر ببر اگه تهرانی ببرش بیمارستان میلاد شبانه روزی متخصص اطفال داره

من شیعم،حیدر آقامه  
شیاف دیکلوفناک یا استامینوفن؟  باید شیاف استامینوفن یا قطره شو بهش بدین

دیکلوفناک داده شربت ایبوپروفن هم داده

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند

شربت ایبوپروفن کودکان سریع تبشون رو پایین میاره . هر ۸ ساعت ۴ سی سی اگه مجبور شدی ۶ ساعته هم میتونی بدی

بیشتر از هرکسی … خودت را دوست داشته باش!جوری که هر کجا نشسته ای … هر جا که می روی ….در هر کاری که میکنی … “خــــــــودت ” حضور داشته باشد ،یــــک حضــــــــــور بـــی ماننـــد …اما خالــــــی از تکبــــر ، حسادت ، ریــــــا …باور کن تا عاشق خودت نباشی ….عاشق هیچ کس نمیتوانی بشوی ….و هیچ کس هم ..(!)… عاشقت نمیشود !
تب خیلی خطرناک حتما ببرش دکتر بازم حدود یه ماه پیش جفت پسران تب داشتن هر چهار ساعت شیاف آستامینوفن ب ...

آنتی بیوتیکش چی بود؟

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند