2777
2789

سلام .میشه لطفاراهنماییم کنید.پسرمن اول تیربدنیامیاد.ومن فقط میخوام لباس تابستونیشوبخرم فعلا.لطفاهرچی که اطلاعات داریدبهم بگید.من هیچی نمیدونم.فقطم میخوام ضروریاشوبگیرم. سایزاشم بگید.توروخدا کمکم کنیدخودم تنهابایدخریدکنم وهیچ راهنمایی ندارم

مارك هاي معتبر مثل بي سي سي نيو بن دارن برا نوزاد يا ادمك سه صفر كلا اين اندازه ها تا چهل روز اندازه ست و بعد ميتوني راخت بزرگتر بري بخري زياد نخر پنج دست نوزادي بگير بسه تا اندازه بياد دستت

....!هیچ کس احساسم را نفهمید. ..!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سایز صفر فقط یک دست بگیر ازین شش تیکه ها دوتا سرهمی بخر.یه ست شماره ۱ بخر. دودست هم براش بلوزشلوار نخی پلو خوری😆بخر

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
تز این ست لباسای نوزاد راحتی که همه چی داره سایز صفر فک کنم باید بگیزی خیلی چیزی نگیر باز بزرگ میشه ...

دیروزرفتم سیسمونی فروشی بادی وشورت عینکی و....داشت. من هیچی نمیدونم آگه میشه لیست کامل بدید.مثلاآستین کوتاه یارکابی؟اصلانمیدونم چیابایدبگیرم

دیروزرفتم سیسمونی فروشی بادی وشورت عینکی و....داشت. من هیچی نمیدونم آگه میشه لیست کامل بدید.مثلاآستی ...

استین کوتاه رکابی شورت شلوار جوراب دستکش کلاه بلیز هم همه چی دکمه دار بگیز سخته لباس پوشوندن تنش.

یه سرچی تو اینترنت بکنی بدک نیس منم خیلی سررشته ندارم

ولی شیشه شیر پستونک پودر بچه پماد سوختگی پوشک چند تا اسباب بازی کوچیک مثل جقجقه کیف برای وسایلاش کالسکه اینا لازمه

She is everything I ever wanted.... 

بنظرم لباس تیکه ای جنس خوب بگیری با ی دست از ده تیکه ها که نافبندو ...داشته باشن خوب 

ببین تو سونو بچه ریز یا درشت براش دو صفر و صفر نیاز داری معمولا دو سه ماه ی بار سایزشون تعییر میکنه واسه همه لباساش زیردکمه بگیر رنگ روشن بگیر که بچه اولاش سرخ میشه و تغیر رنگ میده سفید از همه بهتره

حوله و وسایل حمام لوازم بهداشتی .شیشه شبیه سینه مادر هست اونا بهتره 

عزيزم از اين لباس چند تيكه ها ٤ست بخر واي كرچيك نخر چون روز رشد ميكننن،چندتاهم از اين سلوار راحتي ها ...

اولین بچمه وخانوادمم کنارم نیستن. ازاسترس دارم میمیرم هرمغازه ای هم میرم یه چیزمیگه.گیج شدم

دیروزرفتم سیسمونی فروشی بادی وشورت عینکی و....داشت. من هیچی نمیدونم آگه میشه لیست کامل بدید.مثلاآستی ...

بیشترین چیزی که استفاده میشه استین کوتاه زیر دکمه داره و شلوار و نهایتا دوتا مانتو یا کت که بعد حموم تنش کنی رو تیشرت سردش نشه 

سایز صفر ۵ دست لازم داری و دو سه تا سرهمی با کلاه نوزادی واسه بیرون که البته نخی و خنک باشه و دوتا رکابی زیر دکمه دار که زیر سرهمی تنش کنی 

اینا تا ۴۰ روز لازمه