2777
2789
عنوان

خانومالطفابیایدبه همفکریتون نیازدارم

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 23 پست
بیشترین چیزی که استفاده میشه استین کوتاه زیر دکمه داره و شلوار و نهایتا دوتا مانتو یا کت که بعد حموم ...

پس تابستون آستین کوتاه زیردکمه دارمیشه تنش کرد.آستین بلندنگیرم؟

پس تابستون آستین کوتاه زیردکمه دارمیشه تنش کرد.آستین بلندنگیرم؟

ما دمای خونمون معمولا رو ۲۵ هست و بیشتر تنش کنم عرق میکنه مگه بعد حموم که مانتو رو تنش میکنم روی لباساش 

نوزاد هم که تکون نمیخوره وقتی خوابه پتو و ملافه روش میکشی باز بستگی به خونه خودتون داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین بچمه وخانوادمم کنارم نیستن. ازاسترس دارم میمیرم هرمغازه ای هم میرم یه چیزمیگه.گیج شدم

استرس نداره كه عزيزم ،مگه قديم مردم با چند دست لباس بچه هاشونو بزرگ ميكردن،الانم خيلي راحت بگير يه پتو مثلثي ميخواد و لباس راحتي و يه تست پلاستيكي كه فرش نجس نشه و پستونك و شيشه

عزیزم از این چند تیکه های جعبه ای اصلا نگیر فقط آستین کوتاه زیر دکمه 4 دست صفر بگیر با 6 تا شلوار دو تا مانتو که رویه آستین کوتاه بعد حمام بپوشه و کلاه دو تا و یک دستکش البته اگر کولر روشن می کنید و نوزاد جلو کولر هست به نظرم آستین کوتاه زیر دکمه دوتا بگیر و 2 تا هم آستین بلند زیر دکمه یکی هم سرهمی خوشکل برایه بیمارستانبیمارستان و میان دیدنت اینا سایز صفر سایز 1 هم همین ها که گفتم 5 دست می خواد البته بعد هم می تونی سایز 1 بگیری شرت عینکی اصلا نگیر

عزیزم 

یک دور پیچ هم می خواد خیلی زخیم نباشه گرمش می شه و حوله پستونک یکی بگیر اما شیشه نه شاید اصلا پستونک نخوره و شیشه نگیره یک پستونک بگیر اگر بستونک خورد شیشه هم می خوره بعد بگیر