2777
2789

بگین کلومیفن خوردین ،نخوردین؟ باردار شدین نشدین؟

علایمتون چی بود؟

کله پدر هر چی آدم بیخیال و‌ بی توجه ر........😎🙄

من همون ماه ک خوردم باردار شدم

عوارصش نمیدونم ندیدم

خدایی هست ک بزرگتر از اقیانوس ها.مهربونتر از همه مادرهاست و نزدیکتر از همه کس بهم(از رگ گردن هم نزدیکتر)خدا جونم تنها تنها از تو یاری میطلبم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اونماه خوردم و با پنج تا فولیکول بالغ ولی پریود شدم.یه عالمه هم علائم داشتم.

انقد همه جی اوکی بود که دکترم باورش نشد پریود شدم گفت اول برو از بتا بده بعد دارو میدم برا اینماه😌

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍

منم این ماه بااولین بار استفاده از کلومیفن باردار شدم.هیچ امپولی هم نزدم.علایمم هم این بود ک سینه هام دردناک و سنگین شده بود.زیردلم تیر میکشید.کمردرد داشتم و دل پیچه.

ان شا الله شماهم باردار بشید

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  
منم این ماه بااولین بار استفاده از کلومیفن باردار شدم.هیچ امپولی هم نزدم.علایمم هم این بود ک سینه ها ...

عقب زد پریودیت؟

مبارکت باشه عزیزم😘

کله پدر هر چی آدم بیخیال و‌ بی توجه ر........😎🙄
عقب زد پریودیت؟ مبارکت باشه عزیزم😘

ن عزیزم من ۶ روز قبل از موعدم تست زدم مثبت بود روز موعدم هم از خون دادم و مثبت شد.امیدوارم شماهم تجربه کنی

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  

من دو ماه خوردم، باردار نشدم، دوماه بعدش همه داروهارو قطع کردم، بدون دارو باردار شدم،

علائمش خیلی زیاده و آدم اشتباه میگیره با بارداری، البته توهمه

مثل تیر کشیدن تخمدان، درد دور ناف، تهوع، خستگی، بی حالی، ضعف، حساس شدن از نظر روحی ...

تو اینترنت علائمشو سرچ کن عزیزم

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت
وای😞

حالا اینماه لتروزول ودگزامتازون داده.فردا سونوفولیکول دارم😒.

امیدم به ماه رمضونه😛

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍