2777
2789
عنوان

چقدر برای خودتون خرج میکنید؟

3726 بازدید | 61 پست

سلام خانم خوشگلا

بچه ها چقدر برای خودتون خرج میکنید؟ مثلا چند وقت یه بار آرایشگاه میرید؟ بیشترین هزینه ای که برای رنگ موتون تا حالا کردید چقدر بوده؟ کاشت ناخن، هاشور،پاک سازی و... 

بیشترین میزان پولی که بابت مانتو، کیف و کفش یا شال و روسری برای خودتون کردید چقدره؟ 

خرید طلا،  ادکلن اصل، عینک آفتابی، کلا هر چیزی به ذهنتون میرسه بگید

من نمیدونم چرا دستم نمیره برای حودم خرج کنم😠برای پسر و شوهرم خیلی راحت تر خرج میکنم تا خودم

خدایا دوستت دارم

اکثرا هر چی رو که خوشم بیاد میخرم ،آرایشگاهم نمیرم خودم انجام میدم بجز دکلره 

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای طلا خیلی پول میدم

ارایشگاه برای ابرو هروقت رفتم گند زد بهش شبیه ابروهای شهناز تهرانی نازک برمیدارن هرچقدر هم بگی نازک نشه نمیشنون

اهل هاشور و تتو نیستم

لباس بیرونی زود به زود نمیخرم وقتی هم میخرم مارک خوب میخرم

برای لوازم ارایش وحشتناک خرج میکنم😁😁😁

من ناخنام خودش بلنده مواظبشم ...موهام رنگ طبیعی داره ...ابروهامم گاهی دخترونه میزارم دست نمیزنم  خیلی بهم میاد ....بعد که ابرو ور میدارم مثله شب عروسیم تغییر میکنم .....لوازم آرایش و لباس هیچ وقت چیزی کم‌ندارم هرچی بخرم فوری شال و لوازم سِت رو هم میگیرم لباس ورزشی انواع کیف و ساک مانتو مجلسی اسپورت و خیابون گردیم جداست و همینا 😶

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))

من ارایشگا....اگثرااا خودم کارامو میکنم

ادکلن...خوبشو میخرم

لباس خونه .....سالی 3 الی 4 دست

مانتو ....سالی 2 تا

کیف و کفش....،خوشم بیاد میخرم ..

حماقت یعنی  صادق بودن با کسی که سیاست دارد  

وای مثل منی بخدا از دلم نمیشه براخودم چیزی بخرم ولی برا شوهرم راحت میخرم سه چهارماه یبار یه مانتو میخرم موهام ک رنگ نمبکنم دوست ندارم ابروهامم ک هاشوره اونم زن عموم زد ازم هیچی نگرفت ولی کفش خیلی دوست دارم ماهی 1 کفش میخرم اونم گرون نهههه از این 40.50 تومنیا درکل دلم نمیاد براخودم خرج کنم ولی شوهرم دعوام میکنه میگه چرا هیچی نمیخری برا خودت روم نمیشه بگم ازدلم نمیشه اه 😣

به چشای دورمون که اعتمادی نیست.. که رقــــــم  بزنن یا بهــــــم بزنن

آرایشگاه هیچی چون خودم بلدم همه چی مثلا موهامو با5 تومن مش کردم  ؛طلا هم که هیچی لباسو مانتو اینا هم وقتی چیزی ندارم بپوشم لنگ میمونم یه چیز  ارزون پیدا میکنم میخرم وضعیت مالی مون ضعیفه منم خسیس هستم یه خرده دیگه واویلا میشه 

نسبتا ميشه گفت خوب خرج ميكنم واس خودم يعني از نظر اطرافيان كه اينطوره

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔

منم ازهمه چیم میگذرم چون وضع مالینون افتضاحه بخدا وقتی که برنج ومرغ  ومیوه میخریم انقدخوشحال میشم فقط میگم شکممون گشنه نمونه

زن باشی یا مرد فرقی نمیکند مرگ تمامت میکند انسان باش تاجاودانه شوی😍😍😍😍

اشتباه میکنی که داری و برای خودت خرج نمیکنی ...یه زن باید همیشه در بهترین و خوش تیپ ترین حالت خودش باشه 😊

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
برای طلا خیلی پول میدم ارایشگاه برای ابرو هروقت رفتم گند زد بهش شبیه ابروهای شهناز تهرانی ناز ...

چقدر خوبه که طلا میخری. من خیلیییی کم میخرم، تازه برای خرید خونه همونایی هم که داشتم فروختم. یکم دیگه نی نیم بدنیا میاد قرار بود برا کادو شوهرم برام طلا بخره که بهش گفتم طلا گرون شده نمیخوام😕

خدایا دوستت دارم