2777
2789
عنوان

چقدر برای خودتون خرج میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3740 بازدید | 61 پست
برا خونه بیشتر خرج میکنم تا خودم...ولی خب ماهی ی بار میرم ایپلاسیون کامل بدن و اصلاح...ناخن نمیکارم ...

عزیزم هنوز عقدی ازدواج نکردی؟

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله

مبارک باشه-اگه اشتباه نکنم دوتا بچه هم داری چند سالشونه؟البته اگه دوسداری بگو

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

همه چیم سعی میکنم مارک باشه که با کیفیت باشه مثلا کتونی و لباس ورزشی همیشه از فیلا خرید میکنیم .یا مثلا چرم مشهد یا نوین چرم و برا خودم کفش مجلسی میخرم. عینک آفتابی هم مارک خریدم. کلا جنس خوب میخرم که کیفیت داشته باشه

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
مثلا یه جا دوس دارم برم هاشور 600_500 میگیره، به نظرتون خیلی زیاده؟  اینو بگم که اصلا آرایشگاه ...

نه برو برا خودت همیشه خرج کن نذار چیزی به دلت بمونه😘

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
مثلا یه جا دوس دارم برم هاشور 600_500 میگیره، به نظرتون خیلی زیاده؟  اینو بگم که اصلا آرایشگاه ...

هاشور پشیمونت میکنه من خیلیا دیدم پشیمون شدن...اما قیمتش خوبه

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
۷سال و ۱۶ماهه

خدا حفظشون کنه انشاا...-اذیت نمیشی؟ من یکی دارم منو از سرپا انداخته واقعا اصلا به بچه ی بعد فکر هم نمیکنم

منم شوهرم بد عادت نیست خداروشکر. میریم بازار میگه لطفاً برای خودت خرید کن به فکر من نباش، یا همش میگ ...

آره واقعا...

من خودمم بدم میاد هی خرج بیارم رو خرج....

بیچاره مثلا میگه نه کرم میخری گرون بخر....ولی میبینم نیازی نیست....یکی دوبارم خریدم که ببینم تعارف میکنه یا نه....دیدم نه اتفاقا گرون خریدنی خوشحال ترم میشه....ولی من دوس ندارم... که چی اخه ۱۰۰تومن بده به کرم پودر که مثلا زنی که خرج نداره ارج نداره؟؟؟😐‌ با ۴۰ تومنی نمیشه؟؟؟

بعضیا خیلی بی مورد پول خرج میکنن مثله خاله خودم‌....ولی من دلم نمیاد 😞