2777
2789
عنوان

چقدر برای خودتون خرج میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3726 بازدید | 61 پست

ارایشگاه سالی یکبار میرم 

کلا تو کل این ۶ سال دو بار موهام رو رنگ زدم

به شدت اهل خرید مانتو و کفش و روسری و طلا هستم البته خودم کار میکنم شوهرم بخواد برام خودش کادو میخره

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
چقدر خوبه که طلا میخری. من خیلیییی کم میخرم، تازه برای خرید خونه همونایی هم که داشتم فروختم. یکم دیگ ...

منم برای خرید خونه سال ۹۱ همه طلاهامو فروختم

الانم اگه یه زمانی نیلز بشه میفروشم

زندگی رو نباید سخت گرفت

من چند سال اول زندگیم خیلی خیلی مراعات میکردم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر خوبه که طلا میخری. من خیلیییی کم میخرم، تازه برای خرید خونه همونایی هم که داشتم فروختم. یکم دیگ ...

عزیزم اشتباه نکن خساست و بزار کنار نشنیدی میگن زنی که خرج نداره ارج نداره

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
وای مثل منی بخدا از دلم نمیشه براخودم چیزی بخرم ولی برا شوهرم راحت میخرم سه چهارماه یبار یه مانتو می ...

اینجوری خیلی بده، منم شوهرم چیزی نمیگه ولی خودم دلم نمیاد

خدایا دوستت دارم

من اتفاقا برای خودم و دخترم خیلی خرج می‌کنم ولی نمی‌دونم چرا دوست ندارم شوهرم بیچاره زیاد برای خودش خرید کنه 😂

تو با کل رویای من اومدی تا تو سی سالگی باورم زیر و رو شه ♥️🤱

من ابروهامو دیگه یاد گرفتم خودم تمیز میکنم...

بند و رنگ مو که خالم زحمتشو میکشه بدون هزینه....

راستش خرج سنگینی ندارم....نه که نکنم‌...نه ندارم‌..مثلا کاشت ناخون قبلا میرفتم...دیگه دیدم ناخونام ضعیف شدن نرفتم اپیلاسیونمو خودم میکنم... خودم با حنا طراحی میکنم‌...

من حتی عروسی هم دعوتیم خودم خودمو آرایش میکنم موهامو درست میکنم....

نه خودمو بلکه خواهرشوهر و عروس خاله ی شوهرمم من آرایش میکنم....😐😐😐

چقد من خرم....الان که دارم تایپ میکنم میفهمم 😐😂😂😂

نه جدی خرج آنچنانی ندارم‌‌‌.... ولی خب لباسم هرموقع نیاز باشه میخرم....تو کف ادکلن های خاص و قیمتی هم نیستم...لوازم آرایشی گرون هم استفاده نمیکنم....پاک سازی و شاید سالی یه بار برم کلینیک چون خودم تو خونه میکنم...😐😐😐

ولی واقعا شوهرم بد عادت نیست....چون الان هم دستش یکم خالیه‌...بیشترم شرمنده میشه😞

اما وقتی داشته باشه اول از همه سعی میکنه نیازای منو رفع کنه.‌..

منم واسه خودم کمتر خرج میکنم ماهی یه بار یا دوماه یه بار ارایشگاه میرم اکثرا تو خونه برمیدارم ابروهامو موهامم سالی دوبار رنگ میکنم 

بچه ها🙌 میشه یه صلوات واسه خونه خریدنمون بفرستید ممنونم 🙏💚
عزیزم اشتباه نکن خساست و بزار کنار نشنیدی میگن زنی که خرج نداره ارج نداره

خساست نیست احساس میکنم یاد نگرفتم برای خودم خرج کنم خیلی کم توقعم، ولی الان احساس میکنم کار خوبی نکردم

خدایا دوستت دارم
برای طلا خیلی پول میدم ارایشگاه برای ابرو هروقت رفتم گند زد بهش شبیه ابروهای شهناز تهرانی ناز ...

حامله هستی؟

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

برا خونه بیشتر خرج میکنم تا خودم...ولی خب ماهی ی بار میرم ایپلاسیون کامل بدن و اصلاح...ناخن نمیکارم ولی هر ماه میرم مانیکور... برا لبلسای تو خونه بیشتر از لباس بیرونم خرج میکنم خصوصا لباسای زیر و لباس خواب... عینک افتابی خیلی دوس دارم و کلی هم دارم ... برا عطر هم معمولا خیلی هزینه نمیکنم اما لوازم ارایشی همیشه مارک خوب میخرم چون ب پوستم حساسم

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
خساست نیست احساس میکنم یاد نگرفتم برای خودم خرج کنم خیلی کم توقعم، ولی الان احساس میکنم کار خوبی نکر ...

احساست درست😁😍

اینجوری خیلی بده، منم شوهرم چیزی نمیگه ولی خودم دلم نمیاد

اره خیلی بده باید رو خودم کار کنم 😂😂

اخه یه جاری دارم دیگه چشم بازار ترکونده هردفعه میبینیش ی لباس جدید و کفش و کلی به قر و فرش میرسه بعد مادرشوهرم پشت سرش میگه الهی بمیرم هرچی پسرم درمیاره این خرج خودش میکنه 😂😂 میگم شاید پشت سر منم بگه اخه الان ازم خیلی راضیه 

به چشای دورمون که اعتمادی نیست.. که رقــــــم  بزنن یا بهــــــم بزنن
من ابروهامو دیگه یاد گرفتم خودم تمیز میکنم... بند و رنگ مو که خالم زحمتشو میکشه بدون هزینه.... راس ...

منم شوهرم بد عادت نیست خداروشکر. میریم بازار میگه لطفاً برای خودت خرید کن به فکر من نباش، یا همش میگه کارگر بگیر بیاد کمکت کارای خونه رو انجام بده، البته این موردو دارم یاد میگیرم

خدایا دوستت دارم

من آرایشگاه تقریبا هر ۳ هفته یکبار برای ترمیم ناخن و ابرو و اپیلاسیون میرم .رنگ مو دوست ندارن فعلا میخوام رنگ موهام باشه اما تا دلت بخواد برای لباس و کفش و مانتو... کلا خیلی ولخرجم اتفاقا من برا خودم از همه بهتر و بیشترخرج میکنم همه چی برا خودم میخرم هر چند وقت طلا هم میخرم.طلا هم زیاد دارم . کلا خیلی خرید دوست دارم.همین امروزم خرید بودم. کمدام دارن منفجر میشه یعنی قشنگ همین الان ۱۰ جفت شاید کفش نو داشته باشم اما بازم میخرم.البته من همسرمم همینجوریه عشق خریده.

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍