2777
2789
عنوان

رفتن مسافرت بدون بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 2822 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حالا این کارو نکردم خودمم خیلی استرس دارم ولی مامانم میگه میبریش نه به تو خوش میگذره نه به بچه

راست میگه مامانت..به نظر من که تا 4 پنج سالگی نباید بچه ها رو جای دور برد سفر

خدایا راضیم به رضای تو
نه عزیم مایه دارم نیستیم شوهرم تمام سالو جون میکنه ولی اعتقادش اینه که برای استراحت یه جای خوب بریم& ...

من جات بودم ، می بردمش 

اصلا نمیتونم قبول کنم ، یک بچه بره یکی نره 

و واقعا شاید اون لحظه ناراحت نشم ولی بعدش غصه ام میگرفت 

ببرش حتما 

چین کلا برای غذا به مشکل میخوری ، مخصوصا نوشتی ۲ ماه میمونی ، مطمن باش مجبوری خودت اشپزی کنی ، پس زیاد فرقی نداره برات 

البته این نظر شخصی من بود 

امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری 😘

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍
نه عزیم مایه دارم نیستیم شوهرم تمام سالو جون میکنه ولی اعتقادش اینه که برای استراحت یه جای خوب بریم& ...

شوخی کردم

ما هم خیلی مسافرت میریم. حتی تو بارداریم همه مراعات میکنن، من رفتم.

بچم الان سه ماهشه. اگه مسافرت برم و زیر دو سال باشه، امکان نداره ببرمش، اولا خیالم راحته که شیرخشکیه و به من نیاز مبرم نداره. ثانیا هم اون شرایطش بهتره (در هر حالت خونه امن تر و تمیزتره و دچار بیماری نمیشه)، هم من بیشتر بهم خوش میگذره و دست و پام بسته نیست.

اگه دخترت هم میتونی بذار پیش مامانت . کلا مجردی برید . چون نینی هم خیلی اذیت میشه تو پرواز . اونجا هم دست و پاتو میبنده

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

وقتی میخای بری چین ..بچه رو نبر ..بخاطر خودش .بچه ی سه ساله زود مریض میشه .تب میکنه .اینجا بمونه واسش بهتره .خداییش بچه ها از مسافرت رفتن خوششون نمیاد .حوصله ندارن .بهش بگو یه عالمه اسباب بازی واست میاریم

دختر نفس مامانشه

من اینکارو کردم اما هردو رو نبردم 

مطمئنم کوچیکرو ببرم بزرگه غصه میخوره

گمان می‌کنم راهی که می‌سپرم راه من است و آن را آنگونه که باید می‌سپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام می‌گرفت را حفظ می‌کنم.