2777
2789
عنوان

قطع ارتباط با خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2199 بازدید | 25 پست

من بودم چنان میخوابوندم تو صورت بچش ک تا عمر داره نزدیک بچهام نشه چطور هیچ کاری نکردی رو بچه نوزاد اب ریخته؟؟؟تربیت بلد نیستن بچه میارن چکار من بودم رفتو امد میکردم ولی جرات نمیدادم ب کسی دس ب بچم بزنه یا خودمو ناراحت کنه

اصلا نمیزاره در مورد بچه ش حرف بزنیم. میگه بچه م هیچ عیبی نداره. یه بار یکی از خانمهای مسن فامیل که ...

حساسه پس..همون درحده سلام علیک برخورد کن  .ی موقع اونجا بود چشم از دخترت برندار بهش اسیب نزنه

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که راه دورم با خواهرشوهرهام اصلا رابطه نتی و تلفنی و اینا ندارم هرسه چهار ماه یبار که میرم خونه مادرشوهر میبینمشون 

والسلام 

قبلا همه نوع ارتباطی داشتیم اما دیدم داره به وظیفه من تبدیل میشه منم بیخیال شدم 

مثلا خواهرشوهرم که از من کوچیکتره زنگ میزد از من گلایع میکرد که چرا بهم نمیزنگی😅😅

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

حتما آشتی که خب بگه سبزه گلم عمه اش عاشقشه😍😍😍

از قدیم گفتن بخشش از بزرگاس

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
بچه شو چکار کنم. 

به پسرت یاد بده نزاره به خواهرش نزدیک بشه اگه شدی هی بگه عمه پسرت داره اذیت،میکنه هی بگه بگه ولی شما هیچی نگو تا آدم بده نشی عمه اشم ازش ناراحت نمیشه

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
حتما آشتی که خب بگه سبزه گلم عمه اش عاشقشه😍😍😍 از قدیم گفتن بخشش از بزرگاس

اخه جاریمم تازه زاییده پسرش سفیده. خواهرشوهر منم به شوهرم گفته کاش دخترت مثه بچه ی اینا سفید بود. زیاد سمت دختر من نمیاد بیشتر بچه ی اونا رو بغل میکنه قربون صدقه میره. منم به شوهرم گفتم حالا هر کی ندونه فکر میکنه هر کی سفیده خوشگله هر کی سبزه س زشته. 

اصلا نمیزاره در مورد بچه ش حرف بزنیم. میگه بچه م هیچ عیبی نداره. یه بار یکی از خانمهای مسن فامیل که ...

همین کاراش بچشو بد کرده دیگه طرفداری الکی   

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
به پسرت یاد بده نزاره به خواهرش نزدیک بشه اگه شدی هی بگه عمه پسرت داره اذیت،میکنه هی بگه بگه ولی شما ...

بچه ش غافلگیرانه اسیب میزنه. مثلا تلفن بیسیمی رو یهو پرت کرد سمت بچه م. اگه دستم رو‌صورت بچه نبود معلوم نبود چه بلایی سرش میمود. یا یه دفعه نوشابه رو پاچید رو بچه م.  بچه م خواب بود پرید از خواب غش کرد

اخه جاریمم تازه زاییده پسرش سفیده. خواهرشوهر منم به شوهرم گفته کاش دخترت مثه بچه ی اینا سفید بود. زی ...

من عاشق سبزه هااام😍😍😍

هم شیرینن هم خوشگل والله😍😍

ناراحت نباش مهم خودت و شوهرتی که عاشقشین اگه شما عاشقش باشین بقیه ام یاد میگیرن احترام بزارن و دوسش داشته باشن

بچه ش غافلگیرانه اسیب میزنه. مثلا تلفن بیسیمی رو یهو پرت کرد سمت بچه م. اگه دستم رو‌صورت بچه نبود مع ...

پس واقعا وحشیه😒😒

البته ببخشید این جوری گفتم

وقتی اومد بچه رو بزار تو اتاقش در ببند نتونه بره پیشش