2777
2789
عنوان

قطع ارتباط با خواهر شوهر

2199 بازدید | 25 پست

یه خواهر شوهر دارم زمانی که اخلاقش خوب باشه خودشو واست پر پر میکنه اما وقتی حالش خوب نیست بدترین ظلما رو در حقت میکنه. بارها شده نفرینش کردم و اه من هم دامنشو بدجور گرفته اما خودم دلم سوخته از خدا خواستم ببخشتش. تو دوران حاملگی خیلی سر زندگیش که تا مرز طلاق هم پیش رفت بهم استرس داد و انرژی منفی بارم کرد. یه پسر ۴ ساله هم داره که خیلی بی ادب و عصبیه. تا بهش میگی نکن حمله میکنه سمتت بزنتت یا فحش های بد میده. پسرم ۱۴ سالشه همیشه تا میشینه پسرش حمله میکنه میزنتش. بنده خدا پسر منم میخنده. تازگیا یه دختر بدنیا اوردم تا اینا رو میبینیم پسرش میاد سمت دخترم قلبم میاد تو دهنم. تا حالا چند بار اب یخ ریخته رو نوزاد یا گوششو کشیده دستشو کرده تو چشم بچه منم قطع رابطه کردم با خواهر شوهرم. امروز دیدم استوری گذاشته دلم سوخت واسش. به نظرتون چکار کنم؟؟ اونم خواهر نداره دلم نمیاد تنهاش بزارم. البته بگما چند وقت پیش چون دخترم تازه بدنیا اومده و سبزه س به شوهرم گفته بود کاش دخترت سفید بود منم واسه همین کلا قطع ارتباط کردم. شما بگین باهاش اشتی کنم یا نه؟ اگه اشتی کردم با بچه ش چکار کنم؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتی کن ولی بگو نزاره بچش بچه هاتو بزنه..ب هر حال بچه اونم کوچیکه ولی حیف درست تربیت نشده

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

شما فقط مراقب بچه خودت باش خود به خود مشکل حل میشهو دیگه لازم نیست با پسرش کاری کنی

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
اشتی کن ولی بگو نزاره بچش بچه هاتو بزنه..ب هر حال بچه اونم کوچیکه ولی حیف درست تربیت نشده

اصلا نمیزاره در مورد بچه ش حرف بزنیم. میگه بچه م هیچ عیبی نداره. یه بار یکی از خانمهای مسن فامیل که از رفتارای بچه ش خسته شده بود پرسیده بود ازدواج شما فامیلی بوده که بچه اینکارارو میکنه؟ اونم قاطی کرده بوده کم مونده بود زنه رو برنه

مطمئنی بخاطر این کاراش آهت دامنشو گرفته؟

اره. هر بار اذیتم میکنه یه هفته نمیشه با شوهرش دعواش میشه و‌ زندگیش تا یکی دو ماه داغون میشه. اخه من تو یه شهر دور از خانواده م زندگی میکنم و ازشون دورم و تنهام. خیلی ازارم دادن تو غربت