2777
2789
عنوان

نظرتون چیه :(

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 41 پست

بنظرم من گلم ازدواج تواین سن سال میشه خاله بازی به طلاقم میکشه چون زندگی کردن ازدواج به این آسونی نیست باید تو سنی باشی ک بتونی از پس همچی بربیای باهمچیش بسازی بنظر من تواین سن شما نمیتونی تحمل کنی و زودم خسته میشه بدونی تو هر شرایطی چ کار باید بکنی برهوردت چ جوری باشه منم تو ۱۸سالگی ازدواج کردم بااین حال اصلا بلد نبودم چ کار باید بکنم چ جوری برخورد کنم الان ۲۰سالمه میفهمم چ قدر بچه بودم چ کارای بچه گونه ای میکردم من همسرم ۳۰سالش بود الن ۳۳سالشه بااینکه من سنم کم بود اصلا سخت نمیگرفت توخیلی از کارا کمکم میکرد خیلی چیزا یادم میداد خیلی مرد پخته جاافتادیه درکم میکرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم من گلم ازدواج تواین سن سال میشه خاله بازی به طلاقم میکشه چون زندگی کردن ازدواج به این آسونی نی ...

سلاک خوبی گلم ی سوال .منم هم سنت هستم .از بابت سن شوهرت مشکلی نداری ۱۳ سال بزرگتره ازت ؟از این فکرا نمیکنی ک شوهرت تفریحاشو کرد تو هنوز کم سنی ؟ ببخشید ک پرسیدم چون میخام تجربه بگیرم ازت .اگ ب قبل برمیگشتی بازم انتخابش میکردی ؟

سلاک خوبی گلم ی سوال .منم هم سنت هستم .از بابت سن شوهرت مشکلی نداری ۱۳ سال بزرگتره ازت ؟از این فکرا ...

ببین عزیزم به سن نیست به درک فهم طرفه حالا میخواد تو هر سنی باشه مهم اینه ک طرفت درکت کنه من ک مشکلی ندارم ازدواجم سنتی بود خودم کسی دیگه رو میخواستم بهش نرسیدم اگه حق ازدواج داشتم اصلا ازدواج نمیکردم چون دلم پیش کس دیگه ای بود ولی قسمت نشد به اصرار خانوادم ازدواج کردم چون عاشق کس دیگه بودم نمیخواستم ازدواج کنم همسرمم خیلی آدم خوبیه مهربونه همچیزش اوکیه همچی دارم ولی باید قلبم بخوادش نمیخوادش بهش محبت میکنم بهش وفادارم از هیچی براش کم نمیزارم ولی نمیتونم دوسش داشته باشم به نظرم آدم باید با کسی ازدواج کنه ک دوسش داشته تا همش حسرت نخوره اینجوری هم به خودت ظلم کردی هم طرفت اگه برمیگشتم عقب مجرد میموندم 

ببین عزیزم به سن نیست به درک فهم طرفه حالا میخواد تو هر سنی باشه مهم اینه ک طرفت درکت کنه من ک مشکلی ...

مرسی ک واسم توضیح دادی درسته ادم باید دلش بخواد .واست دعا میکنم دلت اروم باشه انشالله خوشبخت باشی عزیز دلم با ارزوی بهترین ها