2777
2789
عنوان

نظرتون چیه :(

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 41 پست
من با اين سنم تازه نامزد كردم

چن سالتونه

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرمن ادما ملاکاشون فرق میکنه بعد سن نوجوانی اونم اگه دوستت داشته باشه صبر میکنه حتما پدر مادرت یه چیزی میدونن که مخالفن پس سعی نکن راضیشون کنی

حال خراب است ماه رمضان است من به غذا لب نزنم چون که حرام است وای چه ماهی یا رب چه هوایی هیییس!ساسی مانکن روزه گرفته اعصابش خورده😉

مثلا ما الان اگه بگیم برو بشین سر درست میری؟؟؟؟تو که بحرف پدر مادرت گوش نمیدی بحرف مت صد پشت غریبه که نه دیدی نه میشناسی میخای گوش بدی ولکن بابا ولکن 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

بشين توروقران

از الان شوهر ميخواي چيكار!!!

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

دوس داشتن همه چیزنیس،صبرکن حالازوده الان پیش خودت میگی خیلی بزرگی ولی دوسال دیگه خندت میگیره.من خودم21سالم ولی از18سالگی خواستگاری که داشتمودوسش دارم تاالان چندباراومده خواستگاریم ولی میگم خوب شده که من18سالگی قبول نکردم چون واقعابچگیه

میگن دختری که خودش لسم شوهرو اورد شوهرش بدین بره شما که تو این سن میخواین با اصرار ازدواج کنین و اینقدر روتون میشه که در موردش صحبت کنین و حتی پافشاری براتون بهتره که ازدواج کنین چون این نشد میری با یکی دیگه دوست میشی و همینطور یکی یکی یکی 

ولی در کل به حرف بزرگترت گوش کن 

25

ببین من ۱۵ ازدواج کردم عاشق شوهرم بودم و هستم دوتا بچه دارم همه چیش عالیه اما یه نصیحت الان خیلییی زوده شاید اون موقع اگه کسی این حرفارو بام میزد به هیچ عنوان دوست نداشتم بشنوم و گوش نمیدادم اما الان میگم کاش یکی بهم میگفت همه چی ازدواج نیست ادم باید همه چیو به موقع انجام بده اگه هزار بار برمیگشتم به عقب فقط همسرمو انتخاب میکردم اما کاش یکم دیرتر میامد مثلا ۲۰ بازم میگم از همه چیم راضیم الان اما مسولیت زندگی ادمو خسته میکنه مخصوصا اگه وقت بچگی کردن و خوش گذروندن باشه متاهلی دوران خوش خودشو داره اما به موقعش