2777
2789
عنوان

بچه هااا یه سوالل خیلی مهم

120 بازدید | 5 پست

سلامم عشقا،من به خاطر کیست اندرونتریازم قرص ضد بارداری مصرف میکنم که تو زمان پریودم بودم دو سه شب یادم رفت بخورم و دیگه الان پرییودم قطع نمیشه شنبهههه ام عروسی دعوتیمممم😔😔چیکار کنممم تو اینترنت خوندم اگه دوباره دو سه روز مرتب بخورم قطع میشههه،کسی تجربه ای دارههه؟؟؟

ببخشيداستارتر عزيز

منم سوالي دارم درموردقرصاي ضدبارداري که من اينماه مصرف کردم وکيست دارم براي ازبين رفتنشو اينماه بعد پريودي بشدت ازم لخته دفع ميشد و زياد بنظرتون ممکنه چرک و عفونت بوده باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشيداستارتر عزيز منم سوالي دارم درموردقرصاي ضدبارداري که من اينماه مصرف کردم وکيست دارم براي ازبي ...

عزیزم تا جایی که دکتر بهم گفته و میدونم قرصای ضد بارداری کاملا هورمونارو تحت تاثیر قرار میدن که ممکن رو همه چی تاثیر بزاره ولی اگر این وضعیت شما بیشتر از دو هفته طول کشید برو دکتر شاید قرص بهت نمیسازه عزیزم

عزیزم تا جایی که دکتر بهم گفته و میدونم قرصای ضد بارداری کاملا هورمونارو تحت تاثیر قرار میدن که ممکن ...

طي مدت هفت روز پاک ميشم ولي اينماه اين حجم از لخته برام عجيب بود راستش يکمم ترسيده بودم دعا ميکنن کيستا يا عفونتام بوده باشه

طي مدت هفت روز پاک ميشم ولي اينماه اين حجم از لخته برام عجيب بود راستش يکمم ترسيده بودم دعا ميکنن کي ...

امیدوارم زودتر خوب شی عزیزم ولی حتما یه دکتر برو