2777
2789

نزدبک پریودم شده عصبیم یا حق دارم

من دو سال ‌پیش یه حمله ام اس داشتم که ام ار ای نرمال بودا

هفته دیگه میشه دقیق ۲ سال و باید ام ار ای بدم

نه کسی از خانوادم عین خیالشه نه براشون مهمه 

خالم هفته پیش فوت شدن خوب مامانم داغداره درک میکنم

اما کلا سمت اوناست یعنی من خودم جر بدم کک کسی نمیگزه

بخوام دکترم برم زوذ تیکه میندازن که تو دردی نداری نمیری 

برای همه خوب هستن جز من 

منم گفتم کور شم باز و فلج بشم همش گردن شماست

خستم کردن دیگه با این بی مسولیتایشون فقط فکر اینن که من من ازمون ایلتس بدم سرکار برم ازشدم تموم شه

جسم و روحم اصلا مهم نیست

خودت برو بدون هبچ کسی 

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از دستگاه ام ار ای میترسم بعدش غش میکنم

دوستی نداری با خودت ببری؟

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

وقتی میدونی اینجورین

خودت برو بهشونم نگو داری میری دکتر

چرا میگی وقتی اهمیت نمیدن خودت کوچبک میکنی

بالاخره که باید کاراتو یه روزی خودت انجام بدی 

از هیچ کی توقع نداشته باش الان دوره زمونه فرق کرده

حتی از بچه هاتم فردا پسفردا توقع نداشته باش

S❤️A
چندسالته خودت درآمد داری؟اگر داری خودت برو چکاپ کن یکم حساس هم شدی یکم هم اون ها بی توجهن

۲۶ سال و خورده

پولم نمیکشه حودم به ام ار ای اصلا کاری به پولش ندارم از این دستگاه لعنتی میترسم

از تیکه و طعنه بعد از دکتر رفتناممم میترسم

هی میگن الکی میری الکی میری روانیم میکنن

نمیخوام اصلا کسی تو اون حال ببینتم

خب خودت بدو بهرحال یه پرستاری چیزی هست پراقبت باشه

وقتی میدونی اینجورینخودت برو بهشونم نگو داری میری دکترچرا میگی وقتی اهمیت نمیدن خودت کوچبک میکنیبالا ...

مشکل اینه پولو باید به بدبختی از اینا بگیرم

که بعدش قیافه گرفتنشون تحمل کنم

میرم خودم دیگه اصلا منت اینا رو نمیکشم دو سال خون جیگرم کردن

افرین دختر قوی 

۲۶ سال و خوردهپولم نمیکشه حودم به ام ار ای اصلا کاری به پولش ندارم از این دستگاه لعنتی میترسماز تیکه ...

حق داری عزیزم 

ولی حتما جدی صحبت کن بگو نوبت گرفتم و با خودت ببر کسی رو 

درکل مشکلات و نشخوار های ذهنی زیاده برای همه بهتره خیلی گلاویز نشیم تو بهره اش نرو 

خودت رو هم ناراحت نکن بابتش

پول بگیر نوبت بزن برو با یکی از خانواده 

۲۶ سال و خوردهپولم نمیکشه حودم به ام ار ای اصلا کاری به پولش ندارم از این دستگاه لعنتی میترسماز تیکه ...

از چیزی که تورو نجات میده از خداینکرده مریضی میترسی؟

اینجوری نگو ، برو و چکاپ کن ام اس شوخی نیست 

پس اندارم نداری؟

S❤️A