2777
2789
سلام
عه
خب با عرض عذر خواهی شنیدم کامپیوتر خوندی میخوام بدونم چطور رشته اییه چیا یاد گرفتی چطور قبول شدی چقدر خوندی چیا باید خارج از دانشگاه یاد بگیری
کلا همه چیز دیگه

درسته زندگی سخته ولی به جاش می شی یه قدرت                                                                        دست اول که کسی نتونه جلوش کاری کنه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلامعهخب با عرض عذر خواهی شنیدم کامپیوتر خوندی میخوام بدونم چطور رشته اییه چیا یاد گرفتی چطور قبول ش ...

ببخشید هواسم نبود منظورم عمرا و معماری بود 

درسته زندگی سخته ولی به جاش می شی یه قدرت                                                                        دست اول که کسی نتونه جلوش کاری کنه  

سلامعهخب با عرض عذر خواهی شنیدم کامپیوتر خوندی میخوام بدونم چطور رشته اییه چیا یاد گرفتی چطور قبول ش ...

من کامپیوتر نخوندم عزیزم ولی دوستان زیادی دارم که کامپیوتر خوندن

ببخشید هواسم نبود منظورم عمرا و معماری بود

بله خب من خیلی درس میخوندم دانشگاه خوبی هن قبول شدم چیزایی که یاد میدن با چیزی که میری سر کار باید انجام بدی متفاوته معماری که خب بیشتر حالت پروژه داره و بیشتر انگار هنرمندی 

ولی عمران حالت ریاضی و مهندسی داره 

برای پیشرفت هم پیشنهاد میکنم از الان کار با برنامه های نقشه کشی رو یاد بگیری

بله خب من خیلی درس میخوندم دانشگاه خوبی هن قبول شدم چیزایی که یاد میدن با چیزی که میری سر کار باید ا ...

داش من دارم تازه وارد نهم می شم  و  خب خیلی چیزا درباره ی عمران و معماری شنیدم(اونکه اگه مهارت داشته باشی کار داری که درسته ) ولی من خیلی شنیدم که پروژه نم دن کلک می زنن .........اینا 

داش من دارم تازه وارد نهم می شم و خب خیلی چیزا درباره ی عمران و معماری شنیدم(اونکه اگه مهارت داشته ...

من زیاد تو بازار کارش فعالیت نداشتم یعنی من برای خودم کار میکردم  از طریق ریاضی فیزیک هم کنکور دادم 

من زیاد تو بازار کارش فعالیت نداشتم یعنی من برای خودم کار میکردم از طریق ریاضی فیزیک هم کنکور دادم

خب الان چیکار می کنید

الان شغلم آزاده مربوط به رشتم نیست قبلا تو کار ساختمون بساز بفروش یا پیمانکاری بودم

د آمدش اون زمان که کار می کردید چطور بوده

د آمدش اون زمان که کار می کردید چطور بوده

خوب بود باید سرمایه ی اولیه بذاری من زیاد فعالیت نکردم در این حوزه چون شغل دیگه ای داشتم ولی خوبه به نظرم درامدش