2777
2789

چه كارايي داريد ميكنيد اماده شديد چه حسي داريد كدوم بيمارستان زايمان داريد☺️🌹😍

👼🏻🤰🏻دلبندم بند بند دلت را به خدايي بسپار كه بيشتر از من هوايت را دارد👼🏻🤰🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من فردا ندارم اوایل تیر دارم از الان میترسم ولی شما نترس

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!
من فردا ندارم اوایل تیر دارم از الان میترسم ولی شما نترس

باسلامتي عزيزم ايشالا سلامت به دنيا بياد ني ني ،من ترس ندارم زياد فقط يه حس و حال عجيبي دارم كه ميخام ني ني رو ببينم چه شكلي چه جوريه 🙈🙈🙈🤗

خانوما خواااااهش میکنم برای منم دعا کنین توروخدا

برای مامان شدنم میشه یه صلوات بفرستین😭خییییییییییییلی دوست دارم تیکر بارداریمو بزنم😔  هرماه فک میکنم حامله ام سخت ترین لحظه اونجاییه که تا حس میکنم حامله ام پریود میشم 😢😢😢 .

پس عزیزم اگه سزارینی ترس نداره گلم من از طبیعی میترسم من خودم دو بار سزارین کردم آلان خودم خیلی دوس دارم بازم تجربه کنم اون دوران و خوش به حالت

برای شادی روح پدر بزرگم صلوات میفرستی دوست خوبم♥♥♥
واییی عجب حسی بود بخدااااا بر ممن که خیلی سخت بود خدارو شکر که تموم شد

شما كي زايمان كردي عزيزم؟مبارك باشه با سلامتي 😍چرا سخت بود

منم یه ۲۰روز دیگه طبیعی .. واقعا دوست دارم زودتر تموم شه چون حس خوبی ندارم ازبیمارستان وپرسنلش بدم م ...

با سلامتي عزيزم ايشالا كه سلامت به دنيا بياد ني ني جونت😘چرا بدت مياد كدوم بيمارستاني