2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم نزدیک بود منو بکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 15942 بازدید | 209 پست
خب اگه برن بيرون كه باز دعوا راه ميندازه كه خونه رو ترك كرده ببين خيلي از مردا از اين قضيه سو استفا ...

خانم فریماه این پستت رو بخون

خودت میگی خانم دو ساعت رفته بیرون و شوهرش استشهاد جمع کرده و...!

بعد من میگم شدنی نیست حرفت رو عوض کردی میگی در رو قفل کرد خانم رفت خونه مادرش و اقا استشهاد جمع کرد

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بار اول بود،مشاور زیاد رفتیم اون فکر میکنه همیشه کارش درسته زیر بار نمیره،الان بخوام برم پزشک قا ...

اول برو کلانتری شکایت را بنویس 

از کلانتری معرفی می شی به پزشک قانونی

Nobody loves you!😶😶😶😶my name is nobody😍😍😍😍😍
من گفتم دو ساعت رفته بيرون  بععععدش مرده رفته استشهاد جمع كرده در ضمن اينم اضافه كنم الان اون ...

باشه شما درست میگی

ول کن

ولی به خاطر یک ادمی مثل اون خانم که بلد نبوده تو اون موقعیت چی کنه بقیه رو نترسون.......

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
خانم فریماه این پستت رو بخون خودت میگی خانم دو ساعت رفته بیرون و شوهرش استشهاد جمع کرده و...! بعد ...

ببين اون جمله بعد رو با ويرگول ننوشتم شما ببخشيد

من فك نميكردم بايد مدرك بيارم وگرنه از اولش با تمام جزييات ريز به ريز ميگفتم واست😂😂😂😂

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
عزیزم میدونی دوستت داره یا نه؟ یا تو اونو اونوقت امیدی هست تا گذشت کنید مرداد بعضی وقتا از کوره در ...

شوهر منم اینجوریه ولی چه فایده   اینهمه بااعصاب وروان بازی میکنن بعد میگن ببخشید منکه اصلا نمیتونم این وضعو تحمل کنم

🌷دلم برای خانه ی پدری ام تنگ شده• جایی که شیطنت هایم خریدار دارد .• جایی که همه چیز برای حالِ خوب داشتن فراهم است ...• جایی که همیشه در آن بچه ام ، و بچگی کردنم جرم نیست،که اگر ناز کنم .. پدر و مادرم، می خندند ، و نوازشم می کنند.• جایی که خوش طعم ترین غذاها وجود دارد..و هرچه خواستی نمی گویند خودت آماده کن !همه چیز بدونِ هیچ منتی مهیاست • آنجا که حتی مزه ی نان و ماستش هزار بار از پیتزا پپرونیِ بالای شهرِ اینجا بهتر است ...•  جایی که هر صبح ، بوی عطر گلدان های مادر مشام را می نوازد و صدایِ غُل غلِ سماورش ، حالِ آدم را جا می آورد • جایی که خواب های از سرِ صبح تا لنگ ظهر ؛ عجیب ، در آن می چسبد • که اگر آدم از سردیِ اولِ صبح ها چنبره زد ، کسی هست که با تمامِ عشق ، پتو رویش بیاندازد..و خوابِ شبها ، هیچ نگرانی و ترسی ندارد. جایی که تماشای برنامه کودک از نوع نوستالژی ، بیشتر از نوشیدنی های انرژی زا ، به آدم انرژی می دهد• آنجا که جنسِ قربان صدقه هایش فرق داد!من دلم همین گوشه از دنیا را تا ابد میخواهد.کنارِ پدر و مادری که از لبخندشان ؛تمام باورهایِ مرده ام جان بگیرند !🌷

من که اعصابم خرد شد از تاپیک میرم بیرون

استارتر بدون یه روزی بد پشیمون میشی که نرفتی مدرک بگیری

و سفت برخورد نکردی

خدانگهدار 

باشه شما درست میگی ول کن ولی به خاطر یک ادمی مثل اون خانم که بلد نبوده تو اون موقعیت چی کنه بقیه ر ...

نترسوندم كار درستو بهش گفتم

شما ول نميكني 

ميخواي يه قرار بزاريم از نزديك باهاش صحبت كنيم بلكه قانع شي شما😂😂😂😂

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
ببين اون جمله بعد رو با ويرگول ننوشتم شما ببخشيد من فك نميكردم بايد مدرك بيارم وگرنه از اولش با تما ...

میتونم بپرسم الان استیکر خنده ات 

وسط تاپیک این خانم که کتک خورده چی هست؟؟؟؟

من کاری ندارم اون خانم چی شده و... اصلا لازم به توضیح نبود

دارم میگم یه زن باید انقدر سطح اطلاعاتش رو بالا ببره که انقدر راحت بلا سرش نیاد 

اون خانم اگر اطلاع داشت همسرش انقدر راحت عدم تمکین نمی گرفت!

پس اینطور ادمی اصلا مثل جالبی نیست که شما بخواهید مثال بزنید.

نترسوندم كار درستو بهش گفتم شما ول نميكني  ميخواي يه قرار بزاريم از نزديك باهاش صحبت كنيم بلك ...

کاری به هیچی ندارم 

ولی اینکه شعورت نمیکشه و تو این تاپیک هی تند تند استیکر خنده میفرستی

نشون میده از چه تیپ افرادی هستی 

شما انگار کلا نمیخواهی متوجه حرف من باشی

و داری با استیکر خنده و مسخره بازی رد میکنی

پس دیگه حرفی بین ما نمیتونه شما خودت رو به خواب زدیم!

من از تاپیک بیرون میرم

برای من پست نگذار چون بر نمیکردم بخونم با معذرت

میتونم بپرسم الان استیکر خنده ات  وسط تاپیک این خانم که کتک خورده چی هست؟؟؟؟ من کاری ندارم او ...

خنده م واسه اينه كه اينقد اينجا دروغ شنيدي حرف راستم بايد با قسم بهت تحويل بديم تا باور كني

خب خنده داره ديگه دوست من زشته آدم روي هر حرفي برچسب دروغ نميزنه

همه خانوما اطلاعاتشون كم نيس زود قضاوت نكن شايد شوهرشو وزندگيشو دوست داشته نرفته اقدام كنه وگرنه زرنگتر از من و شما زياده 

موفق باشي دوست من

عصباني وناراحت هم نشو حرف زديم باهم دعوا نداريم كه🌹🌹🌹🌹🌹

کاری به هیچی ندارم  ولی اینکه شعورت نمیکشه و تو این تاپیک هی تند تند استیکر خنده میفرستی نشون ...

باشه با شعور 😂

ياد بگير انتقاد پذير باشي

هر حرفي چون باب ميلت نيس دليلي نداره دروغ باشه و فحش بدي

ببین عزیزم متاسفانه حماقت از ناآگاهی و بی عقلی میاد

شما شاغلی ولی دلیل نمیشه که از همه چیز مطلع باشی

ناراحت هم‌نشو از حرفم

ولی اگه زندگیت انقدر داغونه و به مویی وصله که بگی طلاق بی بروبرگرد طلاقت میده بدون تهش هیچی جز جدایی نیست پس بالاخره جدا میشی یا نمیشی و بهت خیانت میکنه و با طرف سوم حال میکنه چون اینطوری که تو میگی اصلا براش مهم نیستی

دوفرداری دیگه که بچه دار شدی این نامه ها بدردت میخوره. اون موقع که بعد از یک کتک مفصل پرتت کرد بیردن یا خواست طلاقت بده و تو واسه داشتن بچت له له میزنی این نامه ها تو دادگاه به دادت میرسه

الان هم رفتن به پزشک قانونی و مقابلش محکم ایستادن دلیل بر طلاق نیست. تو از حقت دفاع کن بمون تو زندگی ولی سرت بالا باشه نه توسری خور. 

اونایی که میگن بشین تو خونه سرویس بده ناز کن تا بهت ترحم کنه تن به هر زلتی میدن تا آقابالاسرشون بمونه. محتاج یه لقمه نون و جای خوابن. مفت میخورن چون هنری برای کسب درامد ندارن جایی هم تو خونه پدرشون ندارن.‌میمونن و کتک میخورن توهین میشنون ولی میمونن. 

تو بمون ولی برخوردی بکن که نتونه دیگه دست روت بلند کنه. طوری رفتار کن تا از آیندت و نبودنت بترسه تا خودش رو اصلاح کنه

همه مردا فکر میکنن حق با اوناست اشتباهشون رو جلوی من و شما نمیپذیرن ولی با رفتار ما تو خودشون میشینن فکر میکنن و رفتارشون رو طبق واکنش ما تغییر میدن 

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.

ای بابا شماچه گیری دادید  بروپزشک قانونی طلاق بگیر ال کن بل کن خودش میگه من مقصربودم ک عصبیش کردم خودش یه چیزی میدونی  که اینجور میگه باز شما بشین کاسه داغ تراز اش نمیخاد پی گیر بشه میخاد کتک بخوره شل کنین دیگ شما هم باز راه حل میده ...عزیزم شمام براش نهار درست کن مث یه خانوم خوب این راه حل درست شدن اوضاع هست این خوب  بود؟

ای بابا شماچه گیری دادید  بروپزشک قانونی طلاق بگیر ال کن بل کن خودش میگه من مقصربودم ک عص ...

ماه رمضونه😊

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!