2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم نزدیک بود منو بکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 15942 بازدید | 209 پست
ای بابا شماچه گیری دادید  بروپزشک قانونی طلاق بگیر ال کن بل کن خودش میگه من مقصربودم ک عص ...

👍👍👍👍آفرين اين يعني شما تجربه چند سال زندگي مشترك داري

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم متاسفانه حماقت از ناآگاهی و بی عقلی میاد شما شاغلی ولی دلیل نمیشه که از همه چیز مطلع باش ...

عزیزم من اگه گفتم ناز کنه واسه اینه ک بفهمه دیگه شوهرش دوسش داره اصلا دیگه برا شوهرش مهم هست ک ببینه زنش ب این روز افتاده یا نه ؟؟

ن اینکه هر دفعه مثل بدبختا این کارو بکنه

میخواستم ببینم اصلا شوهرش عذاب وجدان میگیره از اینکه زنشو ب این روز انداخته 

اگه اینارو بفهمه اونوقت می‌تونه تصمیم درستو بگیره برای موندن یا رفتن

خدایا شکرت ب خاطر فرشته ی کوچولویی ک بهمون دادی  
ببین عزیزم متاسفانه حماقت از ناآگاهی و بی عقلی میاد شما شاغلی ولی دلیل نمیشه که از همه چیز مطلع باش ...

در ضمن من شوهرم تا حالا باهام این کارو نکرده ک بمونم خونه و تن ب ذلت بدم 

هر کی مشاوره میده حتما این اتفاقا برای نیفتاده شما هم سعی کن درست صحبت کنی

خدایا شکرت ب خاطر فرشته ی کوچولویی ک بهمون دادی  
الان دیگه مطمن نیستم دوستم داشته باشه،کسی که با زنش این کارارو بکنه،حرفارو بزنه میتونه حسی هم داشته ...

قباله دست شوهرت چیکار میکرد ما رسم داریم ذست پدر دختر میمونه تا اخر عمر قباله

یعنی امروز پنج شنبس هتس؟

عزیزم اگه نمیخای جدابشی نبایدبری پزشک قانونی،من نمیدونم دوستانی که پیشنهاده پزشک قانونی یاطلاق رومیدن آیاخودشونم بامشکلات زندگشیون همینطوری کنارمیان،من نمیگم شوهرت کاردرستی کرده خییلی کارزشت وبدی انجام داده،عزیزم حتماخودتم یکمقداری مقصری،کی گفته بعدطلاق زندگی بهترمیشه بخدابدترمیشه پشیمون میشی

هرمردی یک غرورومرزی براخودش داره که نبایدواردمنطقه ممنوعه مردابشی،عزیزم خودت بایدباسیاست شوهرت وبسازی نه بادعواوبحث،هیچ مردی ازپزشک قانونی وکلانتری نمیترسه برعکس بدتر میکنه،اگه نمیخای زندگیتوبرودنبال شکایت،من بیشترمراجعه کنندههارومیبینم که ازطلاق گرفتن پشیمون بودن،هستن چنددرصدی که راضی بودن،خودت بشین زندگیتومرورکن ببین واقعادیگه به بن بست رسیدی نمیتونی زندگی کنی اونوقت بروبراشکایت

عزیزم فکرکنم خیلی بی احترامی کردی شما،اگه زنی زندگیشوبخادنگهداره حتی باشوهره زورگوبیکاروبی هنرنیست،چراهرکی خونه خانوادش جاداره پس خواهشن توحرفاتون بی احترامی نکنید،هرکسی که کتک خوردزندگیشونگهداشت هنرمنده نزاشت زندگیش بهم بخوره خیلی هنرمنده،اگه زن به زندگیش آرامش دادوبراهمسرش سرویس دادهنرمنده