2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم نزدیک بود منو بکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 15942 بازدید | 209 پست
میگی الان تا ظهر برم خونه نباشم بهتره یا تو اتاق بمون در نیام،بعید میدونم از دلم در بیاره تا حالا نک ...

نه بابا خونتو ترك نكن تحت هيچ شرايطي  كه باز بهوونه كنه

تو اتاقم نمون پاشو كاراتو بكن ولي سرسنگين باش باهاش

بزارعصبانيتش بخوابه باهاش حرف بزن

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
اره الان برم بیرون میگه چیزیش نشده

آره یکم مظلوم نمایی کن باور کن جواب میده ولی اگه تازه تو شاخ بازی در بیاری فک کردی میاد از دلت در میاره؟؟ نه تازه اونم میخواد کم میاره بدتر می‌کنه ولی وقتی ببینه بی دفاع افتادی رو تخت حالتم بده شاید یه خودی نشون بده

خدایا شکرت ب خاطر فرشته ی کوچولویی ک بهمون دادی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانم گل، خانوادش که نیستن، خواهرشم که در جریان بوده، خودشم که نمیخواد طلاق بگیره، به خانواده شوهر هم ...

نه نميتونم واقعا

من نميدونستم بزرگتراشون قضيه شون فرق داره دوست من حرفت درسته👌🏻👌🏻👌🏻

معذرت🌹🌹

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
همون نمیدونم برم یا نه،

برو ایقد نترس

بهش نکو رفتی پزشکی قانونی

ولی اکر بار دیگه نبازت شد حداقل مدرک داری

تا کی زنا باید بدبخت و تو سری خور باشن؟

اگه بلند شد گفت طلاق چی؟

اونوقت دیگه خیلی خوش به حالته؟

آدم اینجوری ملاطفت و فداکاری برنمیداره عزیزم

اره الان برم بیرون میگه چیزیش نشده

اره فکر خوبیه، بگو منو ببر دکتر! نمیبره البته

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

اینو بدون از این آدم کتکهای به مراتب بدتری خواهی خورد چون ضعیفی وبرای خودت ارزش قائل نیستی بحثی بشه باز میزنه بدتر از دفعه ی قبل پیگیری کن کمترین حقت اینه که مثل انسان باهات رفتار بشه خودت این حقو از خودت میگیری 

ساعتی میزان آنی  ساعتی موزون این  بعد از این میزان خود شو   تا شوی موزون خویش
نه بابا خونتو ترك نكن تحت هيچ شرايطي  كه باز بهوونه كنه تو اتاقم نمون پاشو كاراتو بكن ولي سرسن ...

این جمله تحت هر شرایطی خونه خودت رو ترک نکن کی از دهان شما نی نی سایتیا میوفته خدا میدونه!

طرف رو داشته میکشه

چی میشه خانم بره بیرون تا هر دو اروم بشن؟

همسرش هم بیشتر به نبود زنش و... فکر کنه؟

بمونه تو خونه تا شوهرش از خواب پا شد دو تا فحش ابدار هم بده؟

تو رو خدا این جملات کلیشه ایی رو ول کنید!

اون جمله تو بعضی زندگی جواب میده

ولی نمیشه که برای همه همین نسخه فقط پیچید😑

یه ذره نو اوری داشته باشید

الان یکی دیگه هم تاپیک بزنه شوهرم خیانت میکنه دوباره همین جمله رو میگید😑😑😑

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
نه بابا خونتو ترك نكن تحت هيچ شرايطي  كه باز بهوونه كنه تو اتاقم نمون پاشو كاراتو بكن ولي سرسن ...

سرو سنگین بودن هم حالا جواب نمی‌دهد فقط باید مظلوم نمایی کنه تا دل شوهرش ب رحم بیاد

خدایا شکرت ب خاطر فرشته ی کوچولویی ک بهمون دادی  

عزیزم اینجابچه هاشناختی ازتو وشوهرت ندارن بلاخره زدن خیلی بده وهرکس میشنوه راهکارجدایی میده امااین راهکارنیست.من ازپزشک قانونی سردرنمیارم.امااگه طوری میشه شکایت کرد که فقط تو پرونده باشه واسه اینکه اگه بازم این اتفاق افتادمدرک داشته باشی امااگه مرد رو درجریان میزارن یکم شرایط خودتو درنظربگیر چون بعضی مردا بشنون خیلی بهشون برمیخوره وزندگیت جهنم میشه.اینکه بعضیامیگن برومهریه بیگیر که حرف عاقلانه نیست دنبال مهریه رفتی پیر شدی رفت اگه شوهرت کارش دولتی باشه چیزی دستتوبگیره.واینکه ببین واقعاکار کی اشتباه بوده بعضی حرفاخیلی مردا رو میسوزونه.

همچین کتکی خوردی نزدیک بوده صورتتو بسوزونه  تازه میگی نکنه طلاقم بده !!!!!اخه واقعا این ادم ارز ...

نه تحت هیچ شرایطی نباید خونه رو ترک کنه😐

از سری فرامایشات کاربران معظم نی نی سایتیان!

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤

اره این روانی لج بازه بدتر میکنه،مساله اینه اگه مامان بابام بودن اصلا جرات اینکارارو نداشت،الان هنوز خوابه میتونم بهونه سر کار برم بیرون نمونم ولی باز بیام خونه معلوم نیست چیکار کنه

این جمله تحت هر شرایطی خودت رو ترک نکن کی از دهان شما نی نی سایتیا میوفته خدا میدونه! طرف رو داشته ...

خب اگه برن بيرون كه باز دعوا راه ميندازه كه خونه رو ترك كرده

ببين خيلي از مردا از اين قضيه سو استفاده كردن سر قضيه جدايي

البته ايشالا كه واسه هيشكي تا اون مرحله پيش نياد

من خودم شاهد بودم خانومه بخاطر همين كه شما ميگي دو ساعت رفته بيرون بعد مرده استشهاد جمع كرده واسه عدم تمكين و ترك خونه