2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم نزدیک بود منو بکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 15942 بازدید | 209 پست
من دليل توهين شما رو نميفهم دوست عزيز  وقتي استشهاد جمع كرده وبعدشم قفل درو عوض كرده اون خانوم ...

من نمیتونم تصور کن یکی انقدر زرنگه

تو دو ساعت این همه کار انجام بده

استشهاد جمع کنه و قفل عوض کنه مامور بیاره و....

راستی اون اقا حق عوض کردن قفل رو نداشته

خانم میتونست شکایت کنه و ثابت کنه اقا ایشون رو بیرون کرده

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
من نمیتونم تصور کن یکی انقدر زرنگه تو دو ساعت این همه کار انجام بده استشهاد جمع کنه و قفل عوض کنه ...

متاسفانه اون خانوم اونقد زرنگ نبوده كه بخواد اينكارو كنه چون اينجا عضو نشده بود

چرا مردا زرنگتر از اين حرفان كه ميبيني 

استشهادو تو دو ساعت جمع نكرده بعد كه قفل و عوض كرده وخانوم اومده با در بسته مواجهه شده و رفته خونه مادرش ايشون اينكارو كرده 

دليلي هم نميبينم كه بخوام بزور وادار كنم حرفمو باور كنيد

اينو گفتم كه بگم مردا زرنگن

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان منو ببخشید ناراحتتون کردم الان بلند میشم ببینم چی میشه احتمالا با پدرش صحبت کنم ولی میدونم با لج بازیه این پزشک قانونی دردی دوا نمیکنه یعنی بگن زدیمیگه اره زدم دیه میدم یعنی کوتاه نمیاد باید زمان بگذره حداقل امروز ببینم چیکار کنم یا کجا برم  نمیدونم تو شرایط بدیم که اصلا نمیدونم چی درسته چی غلط فقط گیجم

[QUOTE=59331486]خانم عزیز دوست گرامی از چیزی اطلاع ندارید برید در موردش مطالعه کنید بعد پست بزارید ه ...

دقیقا

همین ادمها باعث توهین به همجنسشون میشن

نه اطلاعاتشون رو بالا میبرن

نه حرف کسی رو قبول میکنم و فقط حرف خودشون رو میزنم

و نه میتونن ساکت بمونن

فقط ترس به جون بقیه میندازه

و باعث میشن زن ها ترسو بمونن

هر بلایی هم خواستن سرش بیارن!

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
متاسفانه اون خانوم اونقد زرنگ نبوده كه بخواد اينكارو كنه چون اينجا عضو نشده بود چرا مردا زرنگتر از ...

هر چقدر زرنگ باشه دو ساعته نمیتونه این همه کار انجام بده!

لازم هم نبوده خانم حتما عضو سایت می بوده

با دو تا وکیل صحبت میکرد یا تو نت یه سرچ ساده میزد متوجه میشد

به هر حال...

موفق باشید

هر چقدر زرنگ باشه دو ساعته نمیتونه این همه کار انجام بده! لازم هم نبوده خانم حتما عضو سایت می بوده ...

قفل در عوض كردن كاري داره مگه اين هممممممه كار نيست كه 😂

ميرم بهش ميگم ايندفعه بره پيش وكيل😁

باشه شماهم همينطور

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔

استارتر عزیز. اگه دنبال راهکار درست باشی لزوما راحتترین راه نیستش. سختی داره راه درست رو رفتن. قضاوت نمیخوام بکنم ولی من این مسیری رو که بهت پیشنهاد دادم رو واسه شروع رفتم و بعدش مشکلات بعدیش رو هم به جون خریدم. اتفاقا به طلاق هم نرسید کارمون و اوضاعمون رو به بهبود رفت. 

نترس فقط . اگه قصدت اصلاح هست یا هرچیز دیگه اولین قدم رو باید درست برداری. دیگه نظر نمیدم اینجا چون نظرات بعضی دوستان خیلی اعصاب خرد کنه. خو استی پیام بده

متاسفانه اون خانوم اونقد زرنگ نبوده كه بخواد اينكارو كنه چون اينجا عضو نشده بود چرا مردا زرنگتر از ...

شما گفتی تو دو ساعت اینکا رو کرده

لازم نیست من رو مجاب کنید

من خودم میدونم چی میگذره تو این مملکت

اون خانم هم باید با وکیل صحبت میکرده

شما گفتی تو دو ساعت اینکا رو کرده لازم نیست من رو مجاب کنید من خودم میدونم چی میگذره تو این مملکت ...

من نگفتم تو دو ساعت گفتم دو ساعت رفته بيرون خانوم برو دوباره بخون متوجه ميشي

با دقت بخون ايندفعه😁

نه بابا مجاب چي فك كنم اينقد تو اين مملكت زندگي كردي كه بقول خودت بدوني كه راست ميگه كي دروغ

قفل در عوض كردن كاري داره مگه اين هممممممه كار نيست كه 😂 باشه شماهم همينطور

والا اولش نگفتی تو دو ساعت فقط قفل عوض کرده

گفتی خانم دو ساعت نبوده اقا استشهاد جمع مرده مامور اورده

و قفل در رو عوض کرده

الان داری میگی فقط منظوره قفل در بوده🤔

بعد اون خانم در خونه قفل شده نفهمیده که باید مامور بیاره تا صورت جلسه کنه 

پس مقصر خودشه

شما به این علت این خانم رو میترسونی از خونه بیرون نره؟

والا اولش نگفتی تو دو ساعت فقط قفل عوض کرده گفتی خانم دو ساعت نبوده اقا استشهاد جمع مرده مامور اورد ...

من گفتم دو ساعت رفته بيرون 

بععععدش مرده رفته استشهاد جمع كرده

در ضمن اينم اضافه كنم الان اون خانومم چون همسرشو ميخواسته و پاي خوب وبدش وايساده حركتي نكرده

بابا تو رو خدا درست بخونيد متنو