2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم نزدیک بود منو بکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 15942 بازدید | 209 پست

بعد این کتکها نمیدونی باید چیکار کنی؟؟؟؟؟؟مگه خانواده نداری که بری دمار از روزگارش در بیارن ؟؟؟؟؟؟؟

پس برو پیش شوهرت دستشو ببوس و بهش مهربونی کن ..تا هارتر بشه دفه دیگه بزنه ناقصت کنه.😠😠😠😠

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
سرو سنگین بودن هم حالا جواب نمی‌دهد فقط باید مظلوم نمایی کنه تا دل شوهرش ب رحم بیاد

ميگه اونم جواب نميده ديگه طفلك😔

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اینجابچه هاشناختی ازتو وشوهرت ندارن بلاخره زدن خیلی بده وهرکس میشنوه راهکارجدایی میده امااین ر ...

اره این بدتر میکنه چنبار گفتم میرم گفت برو منم بعدش بهت میگم ولی اخه تو پرونده گذاشتن توفیرش اینه که راحت طلاقو میگیرن،اینم که من طلاق بخوام نمیگه نه،مهریمم اونقدی نیست که بخوامش یعنی خودم نمیخوام

سرو سنگین بودن هم حالا جواب نمی‌دهد فقط باید مظلوم نمایی کنه تا دل شوهرش ب رحم بیاد

میشه تموم کنی ؟

همین حرفا رو میزنین که اینهمه حرف پشت خانماست

چرا باید مظلوم نمایی کنه و دنبال ترحم باشه؟

الان وقت قوی و محکم بودنه نه آه و ناله و ناز و عشوه

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.
خب اگه برن بيرون كه باز دعوا راه ميندازه كه خونه رو ترك كرده ببين خيلي از مردا از اين قضيه سو استفا ...

از یه جایی به بعد هیچی دیگه مهم نیست!

شخصیت این خانم رو به سخره گرفته

بعد ایشون از عدم تمکین بترسه؟

بعد این خانم داره میره پزشک قانونی خیلی راحت میتونه ثابت کنه اون تایم که بالفرض همسرش عدم تمکین ک رفته ایشون کلانتری بودن

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
بعد این کتکها نمیدونی باید چیکار کنی؟؟؟؟؟؟مگه خانواده نداری که بری دمار از روزگارش در بیارن ؟؟؟؟؟؟؟ ...

من چی میگم.اگه خانوادم بودن که بابام میکشتش،نیستن من بی کس گیر اورده اینجوری میکنه دیگه

از یه جایی به بعد هیچی دیگه مهم نیست! شخصیت این خانم رو به سخره گرفته بعد ایشون از عدم تمکین بترسه ...

ميگه زندگيش مهمه واسش

واسه اين دوستمون قضيه فرق داره نميخواد جدا شه

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔

مظلوم نمایی خیلی جواب میده!

یه بار پریودم طول کشید بخاطر تاثیر قرص بود، شوهرمو ذله کردم که چون منو عصبی کردی به اینروز افتادم! بعدشم مدام سرگیجه الکی داشتم!

خدا منو ببخشه ولی بعد از اون خیلی بهتر شدیم!

بقول یه بنده خدایی، درخت مکر زن صد ریشه دارد، فلک از دست زن اندیشه دارد! 

راست گفته

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

واااااای وقتی روند چیزی رو نمیدونید نظر ندید تو رو قرآن. اصلا کسی از پرونده پزشک قانونی مطلع نمیشششششششه واسه بار هزارم. نترسونیدش که اگه شوهرش بفهمه چی میشه

اصلا اومدیم و فهمید . امام حسینش هم ظلم رو نپذیرفت بعد از همدیگه میخواهید ظلم رو بپذیرید و کتک بخورید و تحقیر بشید و دم نزنید . 

اره این بدتر میکنه چنبار گفتم میرم گفت برو منم بعدش بهت میگم ولی اخه تو پرونده گذاشتن توفیرش اینه که ...

آهان🤔🤔

پس بمون دفعه بعد با سیخ داغ بیفته به جونت

یا از حق خودت دفاع میکنی یا اونچه که لایقش هستی رو میپذیری. 

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.
من چی میگم.اگه خانوادم بودن که بابام میکشتش،نیستن من بی کس گیر اورده اینجوری میکنه دیگه

خاک تو سرش...به نظر من یه فکر اساسی کن و یه تعهد درست و حسابی بگیر ازش..یه وقت میبینی کتک زدن شده عادتش

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹

اگر واقعا خانوادت پشتتن جمع کن برو پیش خانوادت البته قبلش برو پزشک قانونی که ثابت بشه تامین جانی نداره بعدم بذار خانوادت بفهمن زهره چشم ازش بگیرن 

ساعتی میزان آنی  ساعتی موزون این  بعد از این میزان خود شو   تا شوی موزون خویش

😨😨😨😨دارید جدی میگید؟

خانم مظلوم نمایی کنه؟؟؟😖😖😖😖😖😖😖

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤

عزیزم اگه تو این زندگی بخوای بمونی عمر و جوونیتو تباه کردی

نمیشه که دست رو دست بذاری

حالا که بچه نداری میتونی هر کاری که میخوای بکنی پس فردا که بچه بیاد بخاطر بچه کوتاه میای و آرزو میکنی که زمان به عقب برگرده و تو توی این روز یه کاری کنی که شوهرت دیگه جرئت همچی کاری رو نداشته باشه

به نظر من برو پزشکی قانونی بعدشم برو بشین خونه بابات تا تکلیفت روشن شه