2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم نزدیک بود منو بکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 15942 بازدید | 209 پست

عزیزم اصلا نگذر از این مسئله دنیا دو روزه یهو چشمتو باز میکنی میبینی پیر شدی با دوتا بچه درونت پر از تنفر حس حقارت نه تو نستی خودت و نجات بدی نه بچه هاتو کلی حسرت تو دلت کلی زخم خوردی نه شخصیتی برات مونده نه جوونی برو مشاور براش بگو رفتار همسرتو پزشک قانونی هم برو طول درمان بگیر اصلا مگه زنا حیوونن که مرد جرات میکنه اینجوری بزنه لت و پار کنه به صرف ابنکه مرد فشار روشه !!!!!!!!

ساعتی میزان آنی  ساعتی موزون این  بعد از این میزان خود شو   تا شوی موزون خویش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرفت درسته نبايد راحت بگذره ولي ميدوني اينجوري تحريكش ميكني بره پزشك قانوني نامه بگيره اگه دعوا واخ ...

مشگل همینه که یه بزرگتر نیست،شوهر خواهرم بنده خدا جوونه دیشب اومد حرف بزنه کلا داشت منو میکوبید یه کلام نگفت چرا این زنو له کردی،اون حق به جانب تر شد،مادر بی همه چیز خودشم که از خوداشه همش دعا میگیره که ما همین شرایطو دلشته باشیم یعنی بفهمه ذوق میکنه مدر پدر منم که نیستن

فریماه جون اگه اومد بهم گفت دیگه نمیخواد چی بگم😭گفتم من خوذم جون کندم تنهایی زندگیمو ساختم از خرید ...

عزيزم گوش به حرف بقيه نكن ببين صلاح زندگيت چيه دوستم

نه بابا چرا نخوادت مگه خدايي نكرده ايرادي داري

من خودم با مطرح كردن مشكل با بزرگترا شديدا مخالفم ولي بعضي اوقات همفكري اونا لازمه 

فعلا كاري انجام نده بزار ببين چي پيش مياد خودش مياد از دلت در مياره اگرم نيومد دعوا نكن ولي سرسنگين باش باهاش

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔

عزیزم این کارو ک بهت گفتم بکن امتحانش ضرری نداره دیگه هر چی باشه سنگ ک نیس

تازه از دیشب تا حالا آروم شده

فقط تو نقشتو خیلی خوب بازی کن اونجوری ک خودتم باورت شه خودتو خیلی ناز و مظلوم جلوه بده

خدایا شکرت ب خاطر فرشته ی کوچولویی ک بهمون دادی  
اون بنده خدا بگم الان از غصه دق میکنه راه دور اونم همش میگه کوتاه بیا مرد زیر فشاره هیچی نگو

اگه بری بیرون بیداربشه بازعصبی نشه ک چرارفتی بیرون😔😔😔🤑

تحمل نداره نباشی دلی ک توتنهاخداشی
عزيزم گوش به حرف بقيه نكن ببين صلاح زندگيت چيه دوستم نه بابا چرا نخوادت مگه خدايي نكرده ايرادي داري ...

میگی الان تا ظهر برم خونه نباشم بهتره یا تو اتاق بمون در نیام،بعید میدونم از دلم در بیاره تا حالا نکرده

یعنی چی زنا رو جوری بار میارن انگار حتما حتما باید آویزون یکی باشن خودت کارمندی شخصیت داری تا میتونی تلاش کن رندگیتو حفظ کنی ولی اگر نشد خودتو ازراین شرایط وحشتناک ومسموم بکش بیرون انقدر راحت بعضیا میگن مرد خوب اشکال نداره انگار زن شخصیت نداره غرور نداره باید بیوفته زیر پای مرد انگار زیر دست مرد خودت زندگیتو بساز نترس 

ساعتی میزان آنی  ساعتی موزون این  بعد از این میزان خود شو   تا شوی موزون خویش
مشگل همینه که یه بزرگتر نیست،شوهر خواهرم بنده خدا جوونه دیشب اومد حرف بزنه کلا داشت منو میکوبید یه ک ...

برو پزشک قانونی

ولی به همسرت چیزی نگو

تا شب هم برو امام زاده ایی جایی بمون

شاید به خودش بیاد و پشیمون بشه

ولی الان تو خونه نمان

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
مشگل همینه که یه بزرگتر نیست،شوهر خواهرم بنده خدا جوونه دیشب اومد حرف بزنه کلا داشت منو میکوبید یه ک ...

اي واي چه مادري🤐🤐🤐

ببين تو خونت سوره الرحمنو با صداي بلند بخون

ذكر يا ودود ١٠٠١مرتبه واسه رفع كدورت بين خودت و همسرت بگو همين الان

ببيت حرف كيو بيشتر گوش ميده با اون صحبت كن

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
حرفت درسته نبايد راحت بگذره ولي ميدوني اينجوري تحريكش ميكني بره پزشك قانوني نامه بگيره اگه دعوا واخ ...

خانم گل، خانوادش که نیستن، خواهرشم که در جریان بوده، خودشم که نمیخواد طلاق بگیره، به خانواده شوهر هم که احتمالا نمیشه امیدی داشت! گفتم بره مشاوره، چون به نظرم بهتر از بزرگتر و ریش سفید جواب میدن. میتونی تصور کنی شوهرت اتو رو بیاره تو یک سانتی صورتت؟! 

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
یعنی چی زنا رو جوری بار میارن انگار حتما حتما باید آویزون یکی باشن خودت کارمندی شخصیت داری تا میتونی ...

به خدا اگر یه ذره محکم بگیرن اون مرد جرئت این برخوردها رو نخواهد داشت!

از طلاق میترسن

خب اون مردک وقتی متوجه این بشه بدتر میکنه!

طلاق مگه اخر زندگیه؟

نمیگم خوبه هااااا

اخرین راهه

اما انقدر ترس و وحشت نداره که طرف رو روی سرتون سوار کنید!

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
اره بار اول بود،مشاور زیاد رفتیم اون فکر میکنه همیشه کارش درسته زیر بار نمیره،الان بخوام برم پزشک قا ...

اول برو کلانتری . کارت ملیت همراهت باشه

بگو نامه معاینه میخوام واسه نزدیکترین پزشک قانونی. میری اونجا حدود چهل تومن پول میگیرند و بعد معاینه میشی و لیست آسیبهایی که دیدی رو گواهی میکنه. نامه رو پیش خودت نگهدار اصلا روح شوهرت هم خبردار نمیشه که بخوای بترسی. فقط پنجشنبه است زودتر پاشو خانم گل