2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم نزدیک بود منو بکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 15942 بازدید | 209 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه شما درست ميگي استارتر برو طلاق بگير خوبه؟😒😒😒😒

کسی از طلاق حرف نزد

بره پزشک قانونی، نامه بگیره، بره با یه مشاور صحبت کنه، نه اینکه خب عیبی نداره حالا مرده دیگه عصبی شده منو زده برم براش ناهار درست کنم از دلش دربیاد!

دفعه دیگه هم عصبی میشه منو خفه میکنه!

مرد هم به اندازه زن انسانه، مالک حیات زن که نیست!

استارتر امنیت جانی نداره، نباید دنبال راه حلش بره؟

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
ولی اگه میخوای زندگی کنیی پزشکی قانونی هم نمیتونه کاری برات بکنه اگه میخوای بترسونیشم فایده نداره اگ ...

اره بهش گفتم میرم براش مهم نبود پرروتر از این چیزای

من خودمم طلاق نمیخوام ولی واقعا وجودم درد میکنه دلم شکسته منی که صب تا شب سر کارم حتی کمترین فشاری ا ...

من نميدونم اينجا به جاي اينكه طرفو آروم كنن بدتر تحريكش ميكنن بخدا زندگي ساختن آسون نيس كه راحت بهم بخوره از اين كارش آسون نگذر ولي خواهر من با حرفاي ديگران زندگيتو خراب نكن مردا مثه بچه ن تجربه چند ساله زندگي خودمو و اطرافيانمه با صبر همه چي حل ميشه

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
اخه طلاق بگیرم بعدش چی اوضاع بهتری در انتظارم نیست وقتی پدر مادرمم نیستن به چه امیدی

مهریت چقدره ؟؟ حداقلش اینه مهریتو میگیری میری یه جا اجاره میکنی.  بعدشم میری سر یه کاری.  حتما هم که نباید شغل دولتی باشه.  از یه مغازه لباس فروشی شروع کن مثلا توش کار کن..  یواش یواش پول جمع میکنی و..  حتما که نباید بعد از طلاق بری سراغ خانوادت..  من دوتا آبجی دارم.  ابجی اولیم طلاق گرفت زندگیش از تو بدتر بود..  نخواست بیاد پیش ما زندگی کنه.  رفت یه خونه رهن کرد و سرکار رفت و الان اوضاش خوبه در حد خودش..  اگه طلایی چیزی داری بفروش و یا جهیزیه که مال خودت هس رو بفروش تا بتونی حداقل به سوییت رهن کنی.  دخترجان تو میخوای با کسی که میخواسته اتو بذاره روت ادامه بدی و بچه دار هم بشی؟ مگه قراره چند سال عمر کنی که بخوای جوونیت  رو کنار این باشی.  لطفا از حرفام سرسری رد نشد

مهریت چقدره ؟؟ حداقلش اینه مهریتو میگیری میری یه جا اجاره میکنی.  بعدشم میری سر یه کاری.   ...

من سر کار میرم پس اندازم دارم ولی ضعیف شدم از تنها شدن میترسم

من پزشکی قانونی رو جریانشو بلد نیستم چجوری هم ولی میترسم بفهمه همین یه ذره مهری هم ک ب دلش مونده بره 

اگه میشه یه جوری رفت ک همسرت نفهمه و نامه رو واسه دفعه بعد اگه خدایی نکرده پیش اومد ب عنوان برگ برنده داشته باشی خوبه

البته بازم خودت میدونی ماها ک تو جریان نبودیم از حرف هم هر کی یه چیزی تعبیر می‌کنه اصلا شاید شوهر خودشون تو این شرایط بود بدتر هم میکرد کسی چ میدونه

ب نظر من خودتو بزن ب مریضی و بی‌حالی ک نمیتونی تموم بخوری و حالت خیلی بده رو تخت بخاب آه و ناله کن طبیعی بازی کن حالا شروع کن تا بیدار شد ببینه 

ببین اونوقت چیکار میکنه

خدایا شکرت ب خاطر فرشته ی کوچولویی ک بهمون دادی  
من نميدونم اينجا به جاي اينكه طرفو آروم كنن بدتر تحريكش ميكنن بخدا زندگي ساختن آسون نيس كه راحت بهم ...

فریماه جون اگه اومد بهم گفت دیگه نمیخواد چی بگم😭گفتم من خوذم جون کندم تنهایی زندگیمو ساختم از خرید تیکه تیکه جهیزیم تا همه چیش واقعا جون کندم ذره ذره ولی نمیدونم کار درست چیه الان تو این شرایط 

من سر کار میرم پس اندازم دارم ولی ضعیف شدم از تنها شدن میترسم

دیگه چه بهتر..  مطمئن باش تنها بشی شرایطتت از الانت هزااار درجه بهتره..  بعدشم تنها نمیشی.  میتونی چهارتا دوست صمیمی پیدا کنی حداقل باهاشون بری و بیای و حرف بزنی.  سرکار هم که میری و سرت گرمه..  شایدم تا چند سال بعد یه مرد خوب اومد سر راهت

کسی از طلاق حرف نزد بره پزشک قانونی، نامه بگیره، بره با یه مشاور صحبت کنه، نه اینکه خب عیبی نداره ح ...

حرفت درسته نبايد راحت بگذره

ولي ميدوني اينجوري تحريكش ميكني بره پزشك قانوني نامه بگيره اگه دعوا واختلافشون بالا گرفت مديون زندگي اينا ميشي

بجاي پزشكي قانوني رفتن تشويقش كن بره با دوتا بزرگتر همفكري كنه مشكلشون حل شه مگه قبلا مشاور يا پزشكي قانوني ميرفتن با همفكري بزرگترا مشكلا رو حل ميكردن

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔