2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم نزدیک بود منو بکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 15942 بازدید | 209 پست
سر چی دعواتون شد؟ والا ما یه همسایه داریم همش کارشون کتک کاریه ولی میگن زنه زبونش زیادی درازه و مقص ...

😨

چه ربطی داره؟؟؟؟؟ منم بون درازم باید کتک بخورم؟!

البته زبون دراز بی ادب نیستم، حرفمو با شوخی میکوبم تو صورت شوهرم!

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
فکر کردم میگه زن همکارش برنامه ریزی داشته پس اگه بچش بیافته گناه داره ولی ما چون نداشتیم اهمیتی ندار ...

نه بابا اينجوري فكر نكن مگه ميشه اهميت نداشته باشه

ببين شما تازه سقط داشته يه كم حساس شدي 

من از كار همسرت دفاع نميكنم ولي خب زيادم حساس نباش

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا اينجوري فكر نكن مگه ميشه اهميت نداشته باشه ببين شما تازه سقط داشته يه كم حساس شدي  من ...

اره افسردگی گرفتم میدونم همش گریم میگیره اونم مراعات نمیکنه

به نظرمنم برو پزشک قانونی یه نامه بگیر تا داشته باشی بهشم دراین مورد چیزی نگو تا خودش بفهمه . تا یکی دوروزم باهاش حرف نزن تا عصبانیتا بخوابه 

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

اي بابا چرا بخاطر ديگران خودتونو اينجوري اذيت ميكنيد اشكال نداره عزيزم مرده ديگه فشار عصبي روشه  ...

مرده دیگه فشار عصبی روشه؟؟؟؟؟؟

شما خانومی کن گذشت کن؟؟؟؟؟؟؟؟

یعنی زنا هیچ فشاری روشون نیست؟! چرا مردا تباید آقایی کردن رو بلد باشن؟!

فقط اون که مرده آدمه؟! انقدر با این خرفای خاله زنکی خودتونو ذلیل نشون ندید

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
اون بنده خدا بگم الان از غصه دق میکنه راه دور اونم همش میگه کوتاه بیا مرد زیر فشاره هیچی نگو

پس نمی‌ترسیم از عواقب کارت

منظورم اینه الان عصبانی هستی نمیتونی درست تصمیم بگیری میترسم زیاده روی کنی 

بشین فک کن جریان دیشب چقدر تقصیر خودت بوده اگه تو جاش بودی چیکار میکردی

مردا همیشه یه پله بدتر میکنن

خدایا شکرت ب خاطر فرشته ی کوچولویی ک بهمون دادی  
اره افسردگی گرفتم میدونم همش گریم میگیره اونم مراعات نمیکنه

شربت بهار نارنج و زعفروون بخور خيلي كمكت ميكنه ضد افسردگيه

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
الان دیگه مطمن نیستم دوستم داشته باشه،کسی که با زنش این کارارو بکنه،حرفارو بزنه میتونه حسی هم داشته ...

برو پزشک قانونی و نامه و طول درمان بگیر، از روس ده تا هم کپی بگیر! چون ممکنه اگه بفهمه اونا رو هم پاره کنه

مرده دیگه فشار عصبی روشه؟؟؟؟؟؟ شما خانومی کن گذشت کن؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی زنا هیچ فشاری روشون نیست؟! چرا م ...

باشه شما درست ميگي

استارتر برو طلاق بگير

خوبه؟😒😒😒😒

پس نمی‌ترسیم از عواقب کارت منظورم اینه الان عصبانی هستی نمیتونی درست تصمیم بگیری میترسم زیاده روی ک ...

اره من بی تقصیر نبودم ولی اونم همیشه حق به جانبه دیشب میگفت من مگه دیوونم باهات بمونم جدا میشم تازه اینهمه کتک زد ابرومون تو همسایه ها رفت باز اون میگفت جدا میشه

اره بار اول بود،مشاور زیاد رفتیم اون فکر میکنه همیشه کارش درسته زیر بار نمیره،الان بخوام برم پزشک قا ...

باید بری کلانتری منطقتون بهت نامه میده نامه رو میبری پزشکی قانونی اونجا معاینت میکنن بعدم یه پاکت بهت میدن دوباره میبری کلانتری

باشه شما درست ميگي استارتر برو طلاق بگير خوبه؟😒😒😒😒

من خودمم طلاق نمیخوام ولی واقعا وجودم درد میکنه دلم شکسته منی که صب تا شب سر کارم حتی کمترین فشاری از اول نیاوردم یا یه ادامس نخواستم ازش حقم این نیست