2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم نزدیک بود منو بکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 15942 بازدید | 209 پست

سر چی دعواتون شد؟

والا ما یه همسایه داریم همش کارشون کتک کاریه ولی میگن زنه زبونش زیادی درازه و مقصر همیشه اونه

عزیزا میشه برای شادی روح پدرم که تنهام گذاشت یه صلوات بفرستین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش گفتم تو چرا یه ذره برات مهم نبود بچمون سقط شد الان همکار زنش حاملس چنروز پیش سر یه شوخی من گفته ...

اي بابا چرا بخاطر ديگران خودتونو اينجوري اذيت ميكنيد اشكال نداره عزيزم مرده ديگه فشار عصبي روشه شما خانومي كن گذشت كن درسته كار همسرت اشتباه بوده

بعدشم مگه ميشه واسش مهم نباشه سقط بچه ولي خب به اين فكر كن شايد به روت نمياره كه اذيت نشي 

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
عزیزم میدونی دوستت داره یا نه؟ یا تو اونو اونوقت امیدی هست تا گذشت کنید مرداد بعضی وقتا از کوره در ...

الان دیگه مطمن نیستم دوستم داشته باشه،کسی که با زنش این کارارو بکنه،حرفارو بزنه میتونه حسی هم داشته باشه،میگم قواله ازدواجمونو ریز ریز کرد

اي بابا چرا بخاطر ديگران خودتونو اينجوري اذيت ميكنيد اشكال نداره عزيزم مرده ديگه فشار عصبي روشه  ...

فکر کردم میگه زن همکارش برنامه ریزی داشته پس اگه بچش بیافته گناه داره ولی ما چون نداشتیم اهمیتی نداره افتتادن بچم،روانیه😭😭😭

وا بعضي مردا چه وحشي شدند ،ده ساله ازدواج كردم با شوهرم بالاخره بحث و ناراحتي داشتيم ولي حتي يه بار نشده صداشو بالا ببره يا يه ذره هم دست بلند كنه ،بعضي مردها وجدان ندارن سريع برو پزشكي قانوني طول درمان بگير البته فكر كنم قبلش بايد شكايت كني از كلانتري البته فكر كنم بازم بپرس 

نمیدونم الان لباس پوشیدم هنوز خوابه به هر حال میدونم موندن تو خونه صلاح نیست حداقل تا عصر که اروم بشه،ولی پزشک قانونی بهتره برم ولی میدونم تغییری تو حالش نداره مگه اینکه روش بازتر بشه نمیدونم اصلا مغزم جواب نمیده

الان دیگه مطمن نیستم دوستم داشته باشه،کسی که با زنش این کارارو بکنه،حرفارو بزنه میتونه حسی هم داشته ...

دوستان که خیلی خوب راهنمایی کردن اول بروکلانتری اونجاارجات میدن به پزشک قانونی.به شوهرتم نگو.بعدن نامه ایی که بهت میدن برش دارنشونش نده.اگه یه باردیگه دستش روت بلندسریع بااین نامه ودوباره بری پزشک قانونی طلاقت رومیتونی بگیری.

ب نظر من زنگ بزن از مامانت بپرس چیکار کنی میترسم کار اشتباهی کنی کلا پل ها پشت سرتان خراب کنی اون ت ...

اون بنده خدا بگم الان از غصه دق میکنه راه دور اونم همش میگه کوتاه بیا مرد زیر فشاره هیچی نگو