2777
2789
عنوان

سی سالم پر شده اصلن نمیتونم به خاستگار هایی که میان حتی فکر کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 39 پست
چون هنوز به اون سن نرسیدی فکر میکنیادم درستتو پیدا کنی تو سن 40 هم ذوق داری چه برسه به 30

بخدا نه

من تشکل خانواده رو دوست دارم ولی همون قبل ۳۰

اخه حس میکنم ازدواج ۴۰ سالگی هیجانی نداره

ادم اختلاف سنیش بت بچش میره بالاو‌‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهید علی حاتمی رو خیلی شنیدم واقعا حاجت داد؟

خواهر دارم میگم شرایطمو

رفتم هویزه اونم دو بار واسش نماز خوندم

خاستگار میاد ولی ازدواجم جور نمیشه

نماز استغاثه حضرت زهرا و امام زمان و صلوات خاصه و چله قرانی و همه جوره ولی تا به ازدواج و قطعیت میرسه من استرس میگیرم و از طرف بدم میاد

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

مثلا مهریه چقدر قبول میکرد؟این مهریه هم خیلی مشکل ایجاد میکنه هر دو طرف رو نگران میکنه

گفت فقط ۱۴ تا

منم گفتم با حقوق برابر کلن قبول نکرد

چون خودش تعیین کرد بدم اومد

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

بخدا نهمن تشکل خانواده رو دوست دارم ولی همون قبل ۳۰اخه حس میکنم ازدواج ۴۰ سالگی هیجانی ندارهادم اختل ...

من الان هرچی بگم قانع نمیشی به اون سن برسی متوجه حرفم میشی

راجع به خط سومتم گفتم بهت ادم درستتو پیدا کنی و عاشقش باشی تو 30 و 40 هم ذوق داره ولی نه بخوای همینجوری واسه رفع تکلیف ازدواج کنی خب بله ذوق نداره

درمورد اختلاف سنی با بچه هم مهم فهم و درک و دوست بودن مادر با بچست حالا میخواد اختلاف سن مادر و بچه 20 سال باشه میخواد 35 سال باشه

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

خواهر دارم میگم شرایطمورفتم هویزه اونم دو بار واسش نماز خوندمخاستگار میاد ولی ازدواجم جور نمیشهنماز ...

بهتر نیست بری پیش ی مشاوره؟

اخه دوستم میخواست بهش توسل کنه بخاطر اون پرسیدم 

میخواستم ببینم تاثیری داره یا ن

گفت فقط ۱۴ تامنم گفتم با حقوق برابر کلن قبول نکردچون خودش تعیین کرد بدم اومد

منم ازدواج دومم طرفم میگه ۸ تا اونم چون خودش تعیین کرد بدم اومد 

چی بگم خوشبختی مهمه از اول حساب کتاب میکنن آدم حالش بد میشه

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤