2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم نزدیک بود منو بکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 15942 بازدید | 209 پست
اره بار اول بود،مشاور زیاد رفتیم اون فکر میکنه همیشه کارش درسته زیر بار نمیره،الان بخوام برم پزشک قا ...

اول باید بری کلانتری اونجا بهت معرفی نامه میدن برای پزشکی قانونی .

بعد برو پزشکی قانونی گواهی بگیر ببر شکایت کن . 

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!
این ادم نمیشه با پژشک قانونی یا بی ادم نیست،این ادم جلو خانوادش از گل نازکتر نمیگه به مادر حرومزادس، ...

ایشاله سایه یه سری از مادرشوهرا رو از زندگی پسراشون کم بشه و نیست و نابود بشن.😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بری کلانتری نامه بگیری برای پزشکی قانونی ، بعضی کلانتری ها هم اول نیفرستند دادسرا 

ای مالک ! بدان اگر مهربان باشی تو را به داشتن انگیزه های پنهان متهم میکنند، ولی مهربان باش. اگرشریف و درستکار باشی فریبت میدهند ، ولی شریف و درستکار باش . نیکیهای امروزت را فراموش میکنند، ولی نیکوکار باش . بهترینهای خودت را به دیگران ببخش ، حتی اگر اندک باشد . در انتها خواهی دید آنچه می ماند میان تو و خدای توست، نه میان تو و مردم
چون مامان بابام نیستن دیگه نمیترسه روش باز شده

پس خودت دس به کار شو لازم نیست خیلی فداکاری کنی براش بهش بی احترامی نکن نزار کار به جاهایه باریک برسه از اون طرفم از خودت مایه نزار براش

اگر واقعا قصدت جداییی برو وگرنه موضوع بیشتر کش پیدا میکنه

مگه حتماباید همسرش باخبر شه ازین موضوع

خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤

برو کلانتری بگو شوهرم رو میخوام بترسونم اینطوری بهتر باهات همکاری میکنند به پزشک پزشکی قانونی هم همینو بگو 

ای مالک ! بدان اگر مهربان باشی تو را به داشتن انگیزه های پنهان متهم میکنند، ولی مهربان باش. اگرشریف و درستکار باشی فریبت میدهند ، ولی شریف و درستکار باش . نیکیهای امروزت را فراموش میکنند، ولی نیکوکار باش . بهترینهای خودت را به دیگران ببخش ، حتی اگر اندک باشد . در انتها خواهی دید آنچه می ماند میان تو و خدای توست، نه میان تو و مردم
چيكارش كردي كه اينقد داغ كرده

بهش گفتم تو چرا یه ذره برات مهم نبود بچمون سقط شد الان همکار زنش حاملس چنروز پیش سر یه شوخی من گفته بودم فلانی بچش میافته اگه سر و صدا کنی این قاطی کرده بود دیشبم خودش بحثو کشید که تو میگی بچه فلانی بیافته ناراحت میشم اره اصلا من باهاش خابیدم،اینو که گفت منم دیگه جنون گرفتم روانی شدم خلاصه کار کشید به این اوضاع

عزیزم میدونی دوستت داره یا نه؟ یا تو اونو

اونوقت امیدی هست تا گذشت کنید

مرداد بعضی وقتا از کوره درمیرن شوهر منم اینجوری شده ولی بعدش کلی ازم عذرخواهی میکنه نمیزنه ولی دعوا راه میندازه بعداً ک عقلش میاد سر جاش میگه بیا بزنم هر کار خواستی بکن پامو بوس می‌کنه هر کار بگی می‌کنه تا ببخشمش

خدایا شکرت ب خاطر فرشته ی کوچولویی ک بهمون دادی  
اره بار اول بود،مشاور زیاد رفتیم اون فکر میکنه همیشه کارش درسته زیر بار نمیره،الان بخوام برم پزشک قا ...

نمیددنم ولی گمونم باید بری کلانتری ازش شکایت کنی

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
این ادم نمیشه با پژشک قانونی یا بی ادم نیست،این ادم جلو خانوادش از گل نازکتر نمیگه به مادر حرومزادس، ...

خواهشا از این روانی بچه دار نشو . هم خودت گرفتار تر میشی هم اون طفل معصوم بدبخت میشه 

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!