2777
2789
عنوان

پسری که میگه اندام فلان ندارم راست میگه یا شوخی

| مشاهده متن کامل بحث + 1554 بازدید | 92 پست
نه نیست بدن زن دوست داره ولی میگه ....ندارم

ببین غیرممکنه اصلا نداشته باشه ولی امکانش هست داخل باشه و بیرون نیومده باشه یعنی بزرگ نشده باشه و‌ مثل پسر بچه‌ها کوچیک مونده باشه.من کسیو میشناسم که اینجوریه و خانمشم قبولش کرد و بعدشم یه دخترو به فرزندی قبول کردند چون امکان بچه‌دار شدنشون نبود.

ولی اگه اینجوریه مطمئنا از همین اول اعتراف نمیکرد و اینقدر علنی نمیگفت بهت.من فکر میکنم داره مسخره بازی سرت درمیاره.یا شایدم منظورش اینه عرضه‌شو نداره.یا هیچکدوم اینا نیست و فقط میخواد سر این حرفارو باز کنه.در هرصورت مطمئنشو و حواستم خیلی جمع کن.

یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنمایی‌های بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تر نس چه ربطی داره، تر نس تلقین به خود، مغز مشکل داره، اون افراد دو جنسه هستن که بدنشون مشکل داره و ...

من کاملا میدونم تر نس یعنی چی.و از دو جنسه و اوناییکه نقص دارند تشخیصش میدم.منظورم این بود دختره ولی چون تر نسه و شکل پسراس اسی فکر کرده پسره و چون هنوز دختره و عمل نکرده گفته ندارم.

یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنمایی‌های بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏
من کاملا میدونم تر نس یعنی چی.و از دو جنسه و اوناییکه مشکل دارند تشخیصش میدم.منظورم این بود دختره ول ...

نه بابا اینطوری بود که همون اول می‌گفت😂🤦🏻‍♀️

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•

نه بابا اینطوری بود که همون اول می‌گفت😂🤦🏻‍♀️

آره خب😂😂معلوم نیست چه دردی داره بنده خدا😐🤦‍♀️

ببین غیرممکنه اصلا نداشته باشه ولی امکانش هست داخل باشه و بیرون نیومده باشه یعنی بزرگ نشده باشه و‌ م ...

این پسر صد در صد اسی رو سرکار گذاشته بدجوور

میخواد اسی حرف ازدواج نزنه

یه پسره هم رفیق منو دوس نداشت وقتی رفیقم حرف ازدواج میزد اون در جواب میگقت ببین من از لحاظ جنسی سردم بخاطر همین تا آخر عمرم نمیتونم ازدواج کنم بخاطر این مشکلم

ولی مث سگ دروغ میگفت و بعدا با یه دختر پولدار ازدواج کرد