2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم نزدیک بود منو بکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 15942 بازدید | 209 پست
خب اگه برن بيرون كه باز دعوا راه ميندازه كه خونه رو ترك كرده ببين خيلي از مردا از اين قضيه سو استفا ...

وقت سر کار رفتنشه 

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ميگه زندگيش مهمه واسش واسه اين دوستمون قضيه فرق داره نميخواد جدا شه

جدا نشه 

کسی نمیشه جدا بشه

ولی زیر این همه توهین هم نره!

اینطور که شما میگی تا قیامت باید بترسه از همسرش

برای بار هزارم بره پزشک قانونی همسرش متوجه نمیشه

فقط ایشون یک مدرک  از همسرش داره

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
وقت سر کار رفتنشه  

ميگه صورتم كبوده نميتونم برم بعدشم الان تايم سر كار گذشته كه دوستم

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔

تو یه زن شاغل مستقلی که اصلا نیاز به ترحم نداری

کسی از آینده ترس داره که نون شب نداشته باشه بخوره دختر خوب

ایقد ضعف نشون نده

پاشو برو پزشکی قانونی تا بیدار نشده

ما که نمیگیم طلاق بگیر 

میگیم خودتو ذلیل تر از اینی که هستی نشون نده

تو یه زن خونه دار نیستی که از نبودنت تو خونه بترسی

شاغلی بیدار بشه هم فکر میکنه رفتی سر کار

اصلا داد بزنه

عربده بزنه

آدم اینجوری بخشش داره که ایقد خودتو کوچیک میکنی؟

حالا که پدرت نیست تو باید بمیری؟

بزرگ شوووو نیاز به پدر نداری الان 

تصمیم عاقلانه بگیر

اخه واقعا ببینه رفتم پزشک قانونی میترسه،یعنی چه فرقی تو حالش داره،؟ من میخوام شرایط درست بشه راه درست شدنو میخوام نمیدونم اخه پزشک قانونی کاریش نمیکنن که بعدا اگه بزنه طلاقمو میگیرن این بگم طلاق میخوام میگه باشه،خودش دیشب پاره کرد قواله عقدمونو

از یه جایی به بعد هیچی دیگه مهم نیست! شخصیت این خانم رو به سخره گرفته بعد ایشون از عدم تمکین بترسه ...

حکم عدم تکمین زمانیه که خانوم چند روز خونه رو رها کرده باشه. حالا چند ساعت رو مرد میتونه طاقت بیاره

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
جدا نشه  کسی نمیشه جدا بشه ولی زیر این همه توهین هم نره! اینطور که شما میگی تا قیامت باید بت ...

درسته نبايد راحت بگذره اما با پزشكي قانوني رفتن وتهديد فكر ميكنم بدتر بشه

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
اخه واقعا ببینه رفتم پزشک قانونی میترسه،یعنی چه فرقی تو حالش داره،؟ من میخوام شرایط درست بشه راه درس ...

بگه باشه میتونه مهریه ت رو هم تمام و کمال بده؟!

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
اخه واقعا ببینه رفتم پزشک قانونی میترسه،یعنی چه فرقی تو حالش داره،؟ من میخوام شرایط درست بشه راه درس ...

شما از اول اینو بگو نمیخوای تحت هیچ شرایطی جدا بشی حتی اگر ناقصت کنه راهت اینه بشین تو خونه غذا درست کن نازشو بکش بگو غلط کردم حرصتو دراوردم دیگه هم رو حرفش حرف نزن هر چی گفت بگو چشم و فقط براش دلبری کن و وضایفتو انجام بده تا مبادا طلاقت بده راهت همینه 

ساعتی میزان آنی  ساعتی موزون این  بعد از این میزان خود شو   تا شوی موزون خویش

خانم عزیز

دوست گرامی

از چیزی اطلاع ندارید برید در موردش مطالعه کنید بعد پست بزارید

هزار بار گفتم که اصلا همسرش متوجه نخواهد شد!

باز پست بعد میگید وای ش شوهرش بفهمه بد میشه!

این مرد زنش رو میزد باید فکرش رو میکرد!

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤

حتما نباید باهاش تهدید کنه، یه مردکی رو میگیره، اگه یه زمانی لازم شد مدرک رو کنه بگه این آقا سابقه داره تو این مورد