2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم نزدیک بود منو بکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 15942 بازدید | 209 پست

اگه دیشب کشته بودت الان تاپیک میزدی 

جنازه من + عکس

😀

دور از جونت شوخی کردم ابجی.  اگه فیلم ملی رو دیده باشی میفهمی الان عاقلانه ترین کار رفتن به پزشکی قانونی هس.  وگرنه این کتکا تموم نمیشه.  پس برو تا آدم بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بروپزشک قانونی حتماطول درمان بگیر..من شوهرم مردخوبیه ولی ازاول بهش گفتم اگه دستت روم بلندبشه سریع می ...

الان پنج شنبس هستن،؟هر پزشک قانونی برم بگم طول درمان میخوام؟

بروپزشک قانونی به شوهرتم نگو تا ب وقتش...منم همچین موقعیتی داشتم ولی نشدبرم الان پشیمونم

خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤
اره بار اول بود،مشاور زیاد رفتیم اون فکر میکنه همیشه کارش درسته زیر بار نمیره،الان بخوام برم پزشک قا ...

هیچی عزیزم کاری نداره برو پزشکی قانونی همون دم در راهنمایی بگیر برای شکایت و این کتک ها اومدی.  راهنماییت میکنن کجا بری.. 

اگه دیشب کشته بودت الان تاپیک میزدی  جنازه من + عکس 😀 دور از جونت شوخی کردم ابجی.  اگه ...

این ادم نمیشه با پژشک قانونی یا بی ادم نیست،این ادم جلو خانوادش از گل نازکتر نمیگه به مادر حرومزادس،تازه دوماه پیش بچم افتاد این خیالش نبود اصلا دعوامون سر همین بود

الان پنج شنبس هستن،؟هر پزشک قانونی برم بگم طول درمان میخوام؟

جای کتک هاش مونده روی بدن وصورتت؟ نمیدونم حتماهستن تاساعت اداری وقت داری.بروبگوشوهرم کتکم زده طول درمان میخوام بعدمعاینت میکنن ویه نامه که نوشته توش چقدربایداستراحت کنی

این ادم نمیشه با پژشک قانونی یا بی ادم نیست،این ادم جلو خانوادش از گل نازکتر نمیگه به مادر حرومزادس، ...

گلم. نری پزشکی قانونی از این بدترم میشه.  ولی اگه بری حداقل حساب کار دستش میاد که برده گیر نیاورده