سلام دیشب با شوهرم سر یه بحث مسخره دعوامون شد اونم یهو دیوونه شد خلاصه بحث بالا گرفت،اونم کلی منو زد روانی نزدیک بود با اتو صورتمو بسوزونه،خلاصه خواهرم و دومادم اومدن منم از شدت فشار از حال رفته بودم تو این دعوا شوهرم قواله ازدواجمونو پاره کرد،خلاصه الان از درد نمیتونم تکون بخورم دیشب تا ۳ خواهرم اینا اینجا بودن که مارو اروم کنن،حالا الان بیدار شدم نمیدونم بمون خونه تا شوهر وحشیم بیدار بشه یا برم خونه خواهرم یا برم سر کار با این صورتم روم نمیشه برم سر کار،نمیخوام قضیه ادامه بدم ولی میدونم شوهرم ادم منطقی نیست که مداقل عذاب وجدان داشته باشه که چرا این بلارو سرم اورد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اخه واقعا ببینه رفتم پزشک قانونی میترسه،یعنی چه فرقی تو حالش داره،؟ من میخوام شرایط درست بشه راه درس ...
چرا فکر میکنی اگر قباله ازدواج رو پاره کرده .و تو دعوا گفته طلاق حتما فوری طلاق میده و مهریه ات رو هم میده و میگه بفرما .تو به خیر و ما به سلامت؟ موقع عمل که شد .نه طلاق میدن .نه مهریه . خیالت راحت .
مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود
میشه تموم کنی ؟ همین حرفا رو میزنین که اینهمه حرف پشت خانماست چرا باید مظلوم نمایی کنه و دنبال ترح ...
عزیزم اونوقت فک کردی اگه محکم بایسته شوهرش میترسه یا میگه غلط کردم ؟؟! یه جوری حرف نزن ک انگار مردارو نمیشناسی همشون خودشونو قوی نشون میدن و دوست دارن ب یه ضعیفه کمک کنن نه ی زن قوی و محکم
اره این بدتر میکنه چنبار گفتم میرم گفت برو منم بعدش بهت میگم ولی اخه تو پرونده گذاشتن توفیرش اینه که ...
عزیزم این حرف رو نزن الان میگه طلاقت میدم.ولی پاش بیفته میگه همینجوربمون موت مثل دندونت سفید شه.بعضیاروانی ترازاونچیزی هستن که فکرمیکنی.بازم تصمیم خودت.البته خونه نمون بلندشو برو درمانگاه الکی دستی یا جایتو باندپیچی کن شاید تاثیرتورفتارش ببینی.بگو دستم در رفته چمیدونم یه چیزی که اون پروترنشه.خونه نمون برو دکتر حتما