2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم نزدیک بود منو بکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 15942 بازدید | 209 پست
خانم عزیز دوست گرامی از چیزی اطلاع ندارید برید در موردش مطالعه کنید بعد پست بزارید هزار بار گفتم ...

باشه شما درست ميگي من اطلاع ندارم

بالاخره كه اين نامه بايد پيگيري شه منظورم اينه موفق باشي 

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حکم عدم تکمین زمانیه که خانوم چند روز خونه رو رها کرده باشه. حالا چند ساعت رو مرد میتونه طاقت بیاره

میدونم بابا

والا این نی نی سایتیا یک چیزایی میگن ادم شاخ در میاره

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
اخه واقعا ببینه رفتم پزشک قانونی میترسه،یعنی چه فرقی تو حالش داره،؟ من میخوام شرایط درست بشه راه درس ...

چرا فکر میکنی اگر قباله ازدواج رو پاره کرده .و تو دعوا گفته طلاق حتما فوری طلاق میده و مهریه ات رو هم میده و میگه بفرما .تو به خیر و ما به سلامت؟ موقع عمل که شد .نه طلاق میدن .نه مهریه . خیالت راحت .

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود

پس بمون و ذلیل شو

ظهر شد دیگه 

جایی هم نمیخاد بری

عصبی شدم از دستت

بعضیا با تصمیماتی که میگیرن انگار واقعا این جور زندگی حقشونه

من دیگه نظر نمیدم دوستان

نیاید حالا جواب منو بدید

میشه تموم کنی ؟ همین حرفا رو میزنین که اینهمه حرف پشت خانماست چرا باید مظلوم نمایی کنه و دنبال ترح ...

عزیزم اونوقت فک کردی اگه محکم بایسته شوهرش می‌ترسه یا میگه غلط کردم ؟؟! یه جوری حرف نزن ک انگار مردارو نمیشناسی همشون خودشونو قوی نشون میدن و دوست دارن ب یه ضعیفه کمک کنن نه ی زن قوی و محکم

خدایا شکرت ب خاطر فرشته ی کوچولویی ک بهمون دادی  
باشه شما درست ميگي من اطلاع ندارم بالاخره كه اين نامه بايد پيگيري شه منظورم اينه موفق باشي  

زمانی پیگیری میشه که خانم چند سال بعد که ترسش ریخت

یا واقعا فهمید این مرد به دردش نمیخوره

میتونه به جریان باندازه

زندگی همش همین نمیتونه

این خانم شاید این نگرشی که الان داره رو در اینده نداشته باشه

میتونه از این مدرک استفاده کنه و.....

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
اره این بدتر میکنه چنبار گفتم میرم گفت برو منم بعدش بهت میگم ولی اخه تو پرونده گذاشتن توفیرش اینه که ...

عزیزم این حرف رو نزن الان میگه طلاقت میدم.ولی پاش بیفته میگه همینجوربمون موت مثل دندونت سفید شه.بعضیاروانی ترازاونچیزی هستن که فکرمیکنی.بازم تصمیم خودت.البته خونه نمون بلندشو برو درمانگاه الکی دستی یا جایتو باندپیچی کن شاید تاثیرتورفتارش ببینی.بگو دستم در رفته چمیدونم یه چیزی که اون پروترنشه.خونه نمون برو دکتر حتما

میدونم بابا والا این نی نی سایتیا یک چیزایی میگن ادم شاخ در میاره

من دليل توهين شما رو نميفهم دوست عزيز 

وقتي استشهاد جمع كرده وبعدشم قفل درو عوض كرده اون خانوم نميتونه بره داخل بعدشم رفته خونه مادرش

من كه دروغ نميگم حتما بايد طرف بياد اينجا تا باور كنيد😶😶😶😶

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
پس بمون و ذلیل شو ظهر شد دیگه  جایی هم نمیخاد بری عصبی شدم از دستت بعضیا با تصمیماتی که میگ ...

منم عصبی شدم دلم میخواد الان زنگ بزنم شوهرم دعواش کنم!!!!!!! 

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

[QUOTE=59331486]خانم عزیز دوست گرامی از چیزی اطلاع ندارید برید در موردش مطالعه کنید بعد پست بزارید هزار بار گفتم ...[/QUOTE

هزار بار که سهله . صرهزار بار هم بگی یه سری باز حرف بیهوده خودشون رو میزنن