2777
2789

این سیاه دونه و عسل رو از روز بعد از اتمام پریودی شروع کنم تا کی باید بخورم? ااگه تا پریودی بعدی بخورم که شاید باردار بشم و سقط شه.

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚
خدا ازشون نگذره هی  ن بابا ترسوندتت منم همیشه سونو میدادم تخمدانام پر از فولیکول های ریز بود ول ...

میگم از اول پیش این دکتر رفتم مراحل درمانمو میدونه دکتر عوض کنم باز از اول میخواد شروع کنه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میترسم باردار نشم و خانواده شوهرم بگن طلاقش بده.شوهرم میگه توکل بخدا بلاخره میشی ولی وای از اون روزی که کسی بفهمه.وای جاریمو نگو.همینجوری کلی متلک بارم میکنه .

چقد دکترای شما اطلاعات دقیق میدن 

دکتر من ک گفت شما تخمدانت مشکل داره این قرصا رو بخور اگه هم خواستی باردار شی بیا ی قرص دیگه بهت بدم 

گفتم خوب میشم اینا رو بخورم گفت خوب شدنی درکار نیست فقط کمک میکنه پریودت منظم شه ...

زری خانوم نترس اصلا تنبلی چیزی نیست که بخای باردار نشی 

ب نطرم همه مدارکت بردار ببر ی دکتر بهتر ببین نظر اونا چیه 

من اون ماهی که باردار شدم لتروزول و سینال اف استفاده کردم دکترم دارو قوی داد ۳ تا فولی آزاد کردم با ی دوره استفاده 

نترس پناه بر خدا که باردار بشی 

چقد دکترای شما اطلاعات دقیق میدن  دکتر من ک گفت شما تخمدانت مشکل داره این قرصا رو بخور اگه هم ...

من هم تو سونو گرافی بهم گفت که مشکل داری و اینجوری باردار نمیشی و هم دکتر.

اول توکل بر خدا

بعد ورزش ورزش ورزش

واسه تقویت تخمک تپل مپل هم آبواست یا ژل رویال

فقط متفورمین میخوری؟چرا کلومیفن بهت نداد ک تخمک هات رشد کنن؟

به زودی این تیکر به یه تیکره واااقعی تبدیل میشه 😍💃
زری خانوم نترس اصلا تنبلی چیزی نیست که بخای باردار نشی  ب نطرم همه مدارکت بردار ببر ی دکتر بهت ...

حالا این ماه داروهاشو میخورم ببینم چی میشه و چی میگه.اگه جواب ندا میرم پیش یکی دیگه

اول توکل بر خدا بعد ورزش ورزش ورزش واسه تقویت تخمک تپل مپل هم آبواست یا ژل رویال فقط متفورمین ...

ماه اول لتروفم و دگزا و اووبست بهم داد و دوتا امپول که با هم زدم باردار نشدم بخاطر همین میگه تخمک ازاد نمیکنی.نمیدونم چرا نداد شاید خواسته اینو امتحان کنه اگه جواب نداد کلومیفن بده.میخواستم بهش بگم ولی ترسیدم دعوام کنه و بندازتم بیوون از مطب! 

دوستان من قدری لثه و دندنم عفونت کرده میتونم قرص بخورم تا موقع پریودی? هنوز امپول نزدم که پریود شم 10 روزی هم طول میکشه که پری بیاد.اصلا چند وقت قبل اقدام نباید دارویی مصرف کرد?

ماه اول لتروفم و دگزا و اووبست بهم داد و دوتا امپول که با هم زدم باردار نشدم بخاطر همین میگه تخمک از ...

اول اینکه بیخود کرده بندازتت بیرون کلی پول ویزیت دادی

ببین من خودم سه ساله ناباروری داشتیم یعنی انقدر سرچ کردم پرسیدم جویاشدم ک تو این زمینه اطلاعاتی دارم

بنظر من از روز سوم پریودت تا هفتم شبی یه دونه کلومیفن بخور و‌کلا همه روزا روزی سه تا متفورمین(چون ب گفته ی خیلی یکی جواب نمیده) بعد ۱۳ پریودت میری سونو اگه تخمک هات رشد کرده بودن آمپول واسه آزاد سازی میزنی

فرداش اقدام میکنی.

طبق دستور پزشکتم پروژسترونتوهم مصرف میکنی اگه باردارشده بودی ک بی ضرره تازه باعث میشه جای نی نیت محکم شه

اگرم خدایی نکرده باردار نبوده بازم همون پروژسترون باعث میشه پریود شی

درضمن دارو گیاهی با شیمیایی نباید مصرف شه همو خنثی میکنن

به زودی این تیکر به یه تیکره واااقعی تبدیل میشه 😍💃

میخواستم رازیانه بخورم و بچه ها گفتم عسل و ساهدونه.بنظرت تزاخل ایجاد میکنه? بخورم? نخورم? اصلا چه خاکی تو سرم بریزم.ای خدا