2777
2789
من یه چهار پنج ساعت اورژانس بستری شدم شد280فقط ازمایشام و شوهرم گم کرده نمیدونم هورمون هم جزش بود یا ...

یه مقدارش هم از من بیمه حساب شد.قبلا هم داده بودم چند سال پیش که بالای 100 تومن شد.ازمایشگاه ها فرق داره بعضیاشون نیمه دولتیه

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚
من یه چهار پنج ساعت اورژانس بستری شدم شد280فقط ازمایشام و شوهرم گم کرده نمیدونم هورمون هم جزش بود یا ...

عزیزم.علایم تنبلی تخمدان من از عقب افتادن پری و فقط با امپول پری میشم.4 ماهه تو اقدامم ماه اول کلی داروی تقویتی و قرص اووبست دادم ولی فایده نداشت بنظر خودم تنبلی تخمدانم از تنبلی خودم و ورزش نکردنمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خام باشه.باید نیم کوبش کنی سریع بریزیش توعسل تا سمی نشه.زود قاطیش کن.من دو هفته س دارم میخورم موی زی ...

وای جدی? من که رسما ریش دراوردم یه 20 تا دچنه ای میشن زیر چونم.دیگه چکارا کردی? لطفا بهم بگو.

عزیزم.علایم تنبلی تخمدان من از عقب افتادن پری و فقط با امپول پری میشم.4 ماهه تو اقدامم ماه اول کلی د ...

من جلو می افته پریودام برعکس ولی درد دارم و لکه بینی تو دوره پریودیم بعد اون دیگه خونریزی شدید میاد سراغم

عرق فراسیون که میگن واسه کیست خوبه کسی چیزی نمیدونه? یه دارویی هم هست بهش میگن باء زنان و غذای ملکه زنبور عسل ک کنم بهش میگن ژل رویالی چی?

سلام استاتر عزیز

منم تنبلی داشتم و دارم نگران نباش با دارو باردار میشی 

واقعا این که نمیدونم چه وقت چه تاریخی پریود میشم برام سخته 

ولی بعد زایمان ۹ ماه نشدم بعدش هر ماه تو ی تاریخ نامشخص شدم 

عرق فراسیون که میگن واسه کیست خوبه کسی چیزی نمیدونه? یه دارویی هم هست بهش میگن باء زنان و غذای ملکه ...

باید لاغر کنی.وزنتو برسون به ۵۴.هر صبح ناشتا یه لیوان آب و یه ق عسل و نصف چایخوری دارچین با چند قطره آبلیموی تازه  قاطی کن ناشتا بخور لاغر شی.

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ
خام باشه.باید نیم کوبش کنی سریع بریزیش توعسل تا سمی نشه.زود قاطیش کن.من دو هفته س دارم میخورم موی زی ...

خانمی یعنی چی سمی نشه من نیمکوب کردم حاضر گذاشتم هر وقت تموم کنم باز میریزم تو عسل 

سلام استاتر عزیز منم تنبلی داشتم و دارم نگران نباش با دارو باردار میشی  واقعا این که نمیدونم ...

عزیزم دیروز رفتم دکتر کلا نا امیدم کرد گفت اصلا تخمک گذاری نمیکنی گفتم بلاخره که پریود میشم گفت شایدم ایقد ضعیفه که جنین نمیشه با نا امیدی گفت حالا این ماه دارو بخور تا ببینم چی میشه.بخدا از دیروز دارم سکته میکنم

عزیزم دیروز رفتم دکتر کلا نا امیدم کرد گفت اصلا تخمک گذاری نمیکنی گفتم بلاخره که پریود میشم گفت شاید ...

خدا ازشون نگذره هی  ن بابا ترسوندتت منم همیشه سونو میدادم تخمدانام پر از فولیکول های ریز بود ولی با دارو جواب میداد 

برو پیش ی دکتر متخصص خیلی خوب 

من که پیش دکترای زیادی رفتم دوسال فقط ازم پول کشیدن آخرش ی دکتر خوب پیدا کردم با نخسه اول باردار شدم