2777
2789

این دکتره به منمتفورمین داده نوشته صبح و شب ولی هنوز من منتظر پریودیم یعنی از شب اول پریودی باید اینا رو بخورم? 

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚
این دکتره به منمتفورمین داده نوشته صبح و شب ولی هنوز من منتظر پریودیم یعنی از شب اول پریودی باید این ...

متفورمین و هر روز باید بخوری بع پریودت ربطی نداره عزیزم 

خدایا امیده هیچ کسو ناامید نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متفورمین و هر روز باید بخوری بع پریودت ربطی نداره عزیزم 

مطمعنی? اخه این که واسه تخمک.گذاریه و من باید امپول پروژسترون بزنم که پریود شم.نباید متفورمین رو از روز اول پری خورد?

مطمعنی? اخه این که واسه تخمک.گذاریه و من باید امپول پروژسترون بزنم که پریود شم.نباید متفورمین رو از ...

نه عزیزم متفورمین برای تنبلی  تخمدانه ربطی نداره 

خدایا امیده هیچ کسو ناامید نکن
شما چطور باردار شدین بالاخره؟ دارو مصرف کردین؟

سلان.من با دارو.متفورمین و کلومیفن و امپول hcg زدن و سونو رفتم که تخمکم رشد کرده بود و روزی که رفتم امپول بزنم صبحش کیت تخمک گذاریم مثبت شد و همون شب تا سه شب بعدش رابطه و الان ماه هشت بارداریم.

بچه ها من تنبلی شدید دارم و تخمک گذاری نمیکنم این ماه دکتر بهم متفورمین داده میخوام بدونم میتونم در ...

عزیزم تاپیک من راجعبه درمان تنبلی تخمدان بخون...حتماااا کمکت میکنه

(کاربری جدیدمه)خدایا دستمو بگیرفقط تومیتونی♡
عزیزم تاپیک من راجعبه درمان تنبلی تخمدان بخون...حتماااا کمکت میکنه

سلام.من همون ماه با دارو باردار شدم و الان ماه هشتم و منتظر بدنیا اومدن دخمل نازمم

ویتاگنوس بخورید ,تنبلیا دنبال چی میگردین الکی فقط ویتاگنوس بخورین منم تنبلم پنج ماهه دارم میخورم پریودای منظم و تخمک گذاری دارم پریودامم درد ندارم البته تغذیه و ورزش هم در کنارش رعایت بشه