2777
2789

قلق منظورشون همون چیزاییه که روش حساسه اون چیزایی که میدونی انجام بدی ناراحت میشه لج میکنه یا اون روشی که اگر چیزی میخای یا کاری میخای بکنی باید به اون روش باهاش حرف بزنی و عمل کنی. مثلا من خودم. اگر چیزی میخام هیچوقت نباید دوبار تکرار کنم.  فقط یکبار میگم فلان ادوکلنم تموم شد. فلان لوازم آرایش رو دیدم خوشم اومد. فلان لوازم خونه رو داشتم خوب بود. فقط در همین حد. فردا صبحش مهیاست ولی خدا نکنه بگم من فلان چیزو لازم دارم بگیر یا باید پول بدی کرم بخرم دیگه پشت گوشمو دیدم اون وسیله رو هم دیدم. کلا هیچوقت نباید کلمه ی باید به کار ببرم. یا مثلا اگر جایی میخایم بریم نباید بگم بریم فلان جا. میگم عزیزم به نظرت بد نیست فلان جا هم بریم نظرت چیه؟ صد درصد میریم. مثال بزنم رفتیم اصفهان. نزدیک نه میلیون تومن پول یه تابلو خاتم و یه جام و شش تا گیلاس داد داشتیم از سيتی سنتر میومدیم بیرون روسری فروشی بود حراج زده بود 15 هزار تومن. من یه شال برداشتم قرمز، فروشنده گفت آبی هم داره. شوهرم گفت کدومو میخای گفتم هر دوتا رو بخر. لج کرد گفت امکان نداره فقط یکیشو. گفتم خودم میخرم گفت بخدا آتیشش میزنم. منم فقط قرمزه رو برداشتم. هنوز بهش میگم چطور برای 15 تومن با من چونه زدی. میگه تو گفتی دو تا شو بخر باید میگفتی دو تاشم بهم میاد یا دو تاشم قشنگه من خودم وظیفه خودم میدونستم دو تا رو بخرم ولی تو به من دستور دادی 😁😁😁

هر لحظه هر کاری که میکنیم هر حرفی که میزنیم اگر خدا رو در نظر بگیریم اشتباه نمیکنیم. #فقط خدا#
قلق منظورشون همون چیزاییه که روش حساسه اون چیزایی که میدونی انجام بدی ناراحت میشه لج میکنه یا اون رو ...

وای کار تو که خیلی سخته دایم باید مواظب باشی چی میگی چی نمیگی

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای کار تو که خیلی سخته دایم باید مواظب باشی چی میگی چی نمیگی

نه بابا دیگه بقول دوستمون قلقش دستم اومده. خیلی کم پیش میاد ازش چیزی بخام ولی همین یه مسئله رو رعایت میکنم طفلک همیشه دو سه برابر اون چیزی که میخام برام تهیه میکنه. 

هر لحظه هر کاری که میکنیم هر حرفی که میزنیم اگر خدا رو در نظر بگیریم اشتباه نمیکنیم. #فقط خدا#
توروخدا جواب بدین من هیچ دوستی ندارم خوبه حداقل شماها میتونین راهنماییم کنین

چند سالشه؟ چند وقته ازدواج کردی؟ 

سلام خانوما چقدر خوب توضیح دادین واقعا یه همچین تاپیکی لازمه برای خانومها.مانیا جان چقدر خوب گفتی اتفاقا همه مردهارو باید اینطوری صحبت کنیم اما ما خانومهای ایرانی متأسفانه بلد نیستیم چون اینطور صحبت کردن باعث ابهت دادن به مرد میشه و بهتر جواب میگیریم .در رابطه با آقایون احساسی هم صحبت کنید چون من اصلا نمی دونم چطور باید حرف بزنم که جواب بگیرم.تشکر از تاپیک عالیتون

مهرسا جان شما هم اگه تازه ازدواج کردی باید یه مقدار صبور باشی چون بعضی از آقایون اینطوری هستن همسایه ما هم اینطوری بود بنده خدا دختره خیلی اذیت میشد ولیخوب یه مدت بگذره بهتر میشه البته به شرط اینکه باهاش ناراحتی درست نکنی و بگی باشه هر طور تو دوست داری بعد یواش یواش بگو خیلی خسته میشم تو خونه اونطوریم که یکی بیاد دنبالم سختمه مزاحم دیگران بشم یه کلاس بنویس نزدیک خونتون بعد دیگه آروم آروم راه باز میشه به امید خدا.