2777
2789

همچین 100% هم از راه جنسی منتقل نمیشه,به من از یکی از بیمارام تو زایشگاه منتقل شد موقع زایمان و ریخته شدن مایع دور بچش رو کل بدنم و اون خانوم ضایعه هایی که داشت سرش موقع برش تو زایمان باز شده بود,متاسفانه من و همکار کمکیم مبتلا شدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم خودت رو خیلی درگیرش نکن اگه پاپ اسمیرت سالمه نمیخواد ازمایش بدی. 

پاپ اسمیر من نرماله فقط التهاب شدید دارم 

آخرش هم توصیه به کولوپوسکوپی و بیوپسی کرده چرا؟ یعنی باید این دو تا رو حتما بدم؟

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
همچین 100% هم از راه جنسی منتقل نمیشه,به من از یکی از بیمارام تو زایشگاه منتقل شد موقع زایمان و ریخت ...

پاپ اسمیر من نرماله فقط التهاب شدید دارم 

آخرش هم توصیه به کولوپوسکوپی و بیوپسی کرده چرا؟ یعنی باید این دو تا رو حتما بدم؟

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
تو پاپ اسمیر نشون نمیده. به دکترت بگی شوهرم زگیل تناسلی داره خودش برات ازمایش ویروس هم مینویسه. اون ...

از كجا فهميدين كه زگيل تناسلي دارن 

چه دكتري رفتن ؟

خدايا شكرت 🙏🏻
پاپ اسمیر من نرماله فقط التهاب شدید دارم  آخرش هم توصیه به کولوپوسکوپی و بیوپسی کرده چرا؟ یعنی ...

التهاب شدید با دارو رفع میشه,اگه سنت کمه کولوپوسکوپی نیازی نیس فقط هر 6 ماه پاپ اسمیر بده

به نظرم خودت رو خیلی درگیرش نکن اگه پاپ اسمیرت سالمه نمیخواد ازمایش بدی. 

اره من پاپ اسميرم سالمه

اما شوهرم يه چيزاي ريزي داره كه اصلا شبيه عكس هايي كه تو نت هست نيس 

يبارم بهش گفتم رفت دكتر پوست رفت گفت نه اينا زگيل تناسلي نيس

همسرتون كدوم دكتر رفتن

خدايا شكرت 🙏🏻
التهاب شدید با دارو رفع میشه,اگه سنت کمه کولوپوسکوپی نیازی نیس فقط هر 6 ماه پاپ اسمیر بده

30 سالمه

شوهرم داش ازمایش داده بود که ویروس مثبت بودش.دکتره گفته بود خانومتم ببر. ازونجا فهمیدم.. چند تا ...

عزيزم ميشه لطف كني بگي شوهرت پيش چه متخصصي رفته و چه ازمايشي داده 

ضائعات چه شكلي هستن 

شوهرت قبول كرد بره دكتر 

خدايا شكرت 🙏🏻

ناقل یعنی چی چجوری این ویروس ب وجود میاد شوهر منم زگیل داشته اما لیزر کرده الان نکنه منم دارم😟😟

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏