2777
2789
منم دو نوبت گارداسیل زدم نوبت سوم خرداده من تست pcr رو ندادم نمیدونم چه تیپی دارم دو تا زگیل دارم

یاخدا منم داشتم رفتم دکتر دارو دستساز داد خوب شد. یعنی منم اچ ای وی دارم😨😨😨

کاشکی مثل این فیلما یه پسر پولدار عاشقم بشه 😌❤بعد باباش بیاد بگه یک میلیارد بهت میدم از زندگی پسرم برو بیرون😔منم با قلبی شکسته قبول کنم...💔💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هر دومون مبتلا هستیم و شوهرم ناقل بوده تا کی نباید س کس کرد؟

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
خدا از دهنت بشنوه سورنا. دلشوره دارم.خیلی. دکترای شما کیا ن

من فردا میخوام برم پیش فرحناز مهیار 

پاپ اسمیر رو ماما گرفته

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

اچ ای وی نه خانومی.hpvویروس از راه جنسی میاد. دو نوعه خطر ناک و بی خطر. بهتره ازمایشش بری. پر خطرش باعث سرطان دهانه رحم میشه که خدا دشمنمونم نصیبش نکنه

اچ ای وی نه خانومی.hpvویروس از راه جنسی میاد. دو نوعه خطر ناک و بی خطر. بهتره ازمایشش بری. پر خطرش ب ...

کسایی که اچ پی وی دارند بهتره برای ویروس های دیگه مثل هپاتیت و اچ ای وی هم بررسی بشن عزیزم . 

گفت آن یار کز او گشت سر دار بلند جرمش این بود که اسرار هویدا می کرد
خيلي زياده  يعني اگه علامت هم نداريم بديم ؟ تو پاپ اسمير نشون نميده

به نظرم خودت رو خیلی درگیرش نکن اگه پاپ اسمیرت سالمه نمیخواد ازمایش بدی. 

گفت آن یار کز او گشت سر دار بلند جرمش این بود که اسرار هویدا می کرد