الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره همون زگیل تناسلی اما من زگیل ندارم فقط ویروس شماره۵۸
سلام ، توروخدا ممنون میشم جوابمو بدید، یکی از دوستان من هم ازمایش پاپ اسمیر داده و اچ پی وی مثبت شده تو ازمایش نوشته پر خطر ۵۹ ، می خوام ببینم شما چیکار کردین؟ برطرف شد خداروشکر؟ شما هم نوشته بود ۵۸ ؟
تو پاپ اسمیر نشون نمیده. به دکترت بگی شوهرم زگیل تناسلی داره خودش برات ازمایش ویروس هم مینویسه. اون ...
سلام عزیزم اگه پیامم دیدی میشه لطفا جواب بدی
شوهرتون که زگیل داشت خوب شد چیکار کرد چه نوعیش بود
یکی از نزدیکامون که پسر جوونیه رابطه داشته زگیل گرفته چندتا زگیل زده بود که دکتر براش برداشت الان انگار دوباره دوتا ریز زده و هنوز ازمایش نداده که ببینیم نوع چنده خیلی نگرانه
من يه مدت زگيل تناسلى داشتم هم ليزر كردم هم فريز اما خوب نشدم تا اينكه با اين پيج@clinic._mohamadi اشنا شدم كه روش درمانشون هم ١٠٠./. تضمينيه هم گياهى اينم شمارشونه 09361578526 بعد از درمان ازمايشم منفى شد و الانم هيچ مشكلى ندارم