2777
2789

دوستان امروز جواب کلپوسکوپیم امد 

Cin3  

دکتر گفت هر چه سریعتر باید دهانه رحمم رو در بیارن 

خیلی ترسیدم 

نمیدونم‌ چیکار کنم 

دکترم قهقایی هست 

دکتر یارندی هم قرار جوابمو امشب ببینه نظر بده 

بنظرتون نظر چند تا دکترو بپرسم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره همون زگیل تناسلی   اما من زگیل ندارم فقط ویروس شماره۵۸

سلام ، توروخدا ممنون میشم جوابمو بدید، یکی از دوستان من هم ازمایش پاپ اسمیر داده و اچ پی وی مثبت شده تو ازمایش نوشته پر خطر ۵۹ ، می خوام ببینم شما چیکار کردین؟ برطرف شد خداروشکر؟ شما هم نوشته بود ۵۸ ؟ 

و خدایی که به شدت کافیست😍
اهان ببخشید عزیزم متوجه نشدم ولی خودم همش حس میکنم زگیل دارم بخاطر اون دونه ها روی ناحیه تناسلی هنوز ...

اونا خال های گوشتی هستن که در اکثر موارد خارش و سوزش هم دارن 

تو پاپ اسمیر نشون نمیده. به دکترت بگی شوهرم زگیل تناسلی داره خودش برات ازمایش ویروس هم مینویسه. اون ...

سلام عزیزم اگه پیامم دیدی میشه لطفا جواب بدی 

شوهرتون که زگیل داشت خوب شد چیکار کرد چه نوعیش بود 

یکی از نزدیکامون که پسر جوونیه رابطه داشته زگیل گرفته چندتا زگیل زده بود که دکتر براش برداشت الان انگار دوباره دوتا ریز زده و هنوز ازمایش نداده که ببینیم نوع چنده خیلی نگرانه

زگیل تناسلی ( hpv)

❌ شایعترین بیماری جنسی حال حاضر ایران

❌ سرعت انتقال صد برابر بیشتر از ایدز

✅ درمان قطعی مشکلات جنسی

زگیل تناسلی

تبخال تناسلی

اختلال نعوظ

زود انزالی

عفونت های جنسی و آمیزشی

دکتر میر حسین کاظمی

متخصص طب مکمل و سنتی

📞 09367461816

من يه مدت زگيل تناسلى داشتم هم ليزر كردم هم فريز اما خوب نشدم تا اينكه با اين پيج@clinic._mohamadi اشنا شدم كه روش درمانشون هم ١٠٠./. تضمينيه هم گياهى اينم شمارشونه 09361578526
بعد از درمان ازمايشم منفى شد و الانم هيچ مشكلى ندارم