2777
2789
شوهرم دکتر مجاری ادرار رفته اون ازمایش نوشته.  .

ضائعات چه شكلي ميتوني توضيح بدي 

من ٢ سال پيش خيلي در اين مورد نگران شدم كه س

شوهرم دكتر پوست رفت فقط و گفت همه چي نرماله

خدايا شكرت 🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها ویروس های اچ پی وی بیشتر از صد نوع هستن. همش که علایم بالینی نداره، زگیل نمیزنه . بعضی انواعش زگیل میزنه ترس هم اصلا نداره بیخودی نترسید 

گفت آن یار کز او گشت سر دار بلند جرمش این بود که اسرار هویدا می کرد
ناقل یعنی چی چجوری این ویروس ب وجود میاد شوهر منم زگیل داشته اما لیزر کرده الان نکنه منم دارم😟😟

زگيل تناسلي ???

تا اونجا كه من ميدونم اگه تناسلي باشه ناقل hpvv بوده و ممكن بدون علامت هم شما بگيري

خدايا شكرت 🙏🏻
تا 35 وقت هست بعد نمونه بده,آزمایش سرطان ها رو هم بده مخصوصا CA125

ببخشید هی سوال میپرسم

این تستهای سرطان آزمایش خون هستن؟

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

من بیچاره روی مقعدمم زده فکر کنم اونو باید عمل کنم

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

زگیل از تماس پوستی منتقل میشه.. نمیخوام نگرانت کنم ولی برو ازمایش ویروس. و حتما گارداسیل خمه زنای متاهل باید بزنن. اون زگیلا هم کمی برجسته بزرگشون مثل لپه. بود یه دونه.و ریز بودن

يكي جواب من و بده خوب شكل زگيل ها شبيه همين گوشت هاي أضافه است كه بغل گردن هست ؟ 

دكتر پوست ميتونه تشخيص بده ؟ 

چون همون موقع كه من به شوهرم گفتم برو دكتر كلي ناراحت شد و اخرم گفت دكتر گفته به زنت بگو خيالش راحت باشه 

خدايا شكرت 🙏🏻

اره گوشت اضافیه.بزنی زگیل تناسلی تو گوگل عکساش هس. ولی متاسفانه برا شوهرم یه دونه بود اما هر دو hpv هستیم الان. اونم درمان نداره فقط ایمنی بدن گفتن درمانش میکنه. حتی من سیگارم ترک کردم چون روش تاثیر مقابل داشت