2777
2789
من دکتر م فهیمه بهجتی خسروشاهیه.دکتر خوبیه.البته کم هزینه بخوای برو محلاتی قسمت زنان

مطبشون کجاست؟؟

پیج فروش لباس مجلسی و اسپرت با قیمت مناسب و ارسال رایگان به تمام نقاط ایران http://instagram.com/_u/kolbeh_shop

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زگيل تناسلي ??? تا اونجا كه من ميدونم اگه تناسلي باشه ناقل hpvv بوده و ممكن بدون علامت هم شما بگيري

بله میشه بی زحمت برام توضیح بدین ناقل اچ آی وی یعنی چی؟؟؟الان من از کجا بفهمم مبتلا هستم همسرم ی چیزی شبیه جوش داشت دکتر پوست گفت زگیل هستش منم وقتی از کرم مو بر استفاده میکنم یا ژیلت کلا بعد اصلاح جوش میزنه باهام همرنگ پوست خارش هم نداره سه چهار تا جای مختلف میزنه خیلی طول می کشه تا بره نکنه منم گرفتم ازمایش اچ آی وی دادم و هپاتیت فک کنم منفی بود یعنی ندارم 🤔🤔🤔

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏  
بله میشه بی زحمت برام توضیح بدین ناقل اچ آی وی یعنی چی؟؟؟الان من از کجا بفهمم مبتلا هستم همسرم ی چیز ...

عزیزم hiv با hpv فرق داره

ویروس زگیل hpv هستش

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
دوستان دکتر زنان خوب شرق تهران میشناسید؟ من خیلی از دکتر خجالت میکشم

منم شرقم ولی میخوام برم پیش فرحناز مهیار مطبش شریعتی 

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
عزیزم hiv با hpv فرق داره ویروس زگیل hpv هستش

اهان ببخشید عزیزم متوجه نشدم ولی خودم همش حس میکنم زگیل دارم بخاطر اون دونه ها روی ناحیه تناسلی هنوز نرفته😰😰

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏  

سلام خانم ها من متاسفانه بعد  از بچه اولم  این ویروس رو گرفتم  ولی  یکی از اشناهام خانم دکتر فاطمه سمامی رو بهم  معرفی کرد،  واقعا نمیدونستم چیکار کنم  ترسیده بودم، خدایی تو چند جلسه  خوب شدم   . براتون شماره تماسشو  میزارم ایشالا که به دردتون بخوره
09901414248

دوستان این بیماری از کجا میاد؟

من کامل نتو خوندم.این ویروس از طریق مقاربت انتقال پیدا میکنه.دوستان زیادی گفتن که شوهراشون ویروس دارن.و خودشون با کس دیگه ای رابطه نداشتن.

یعنی شوهرشون با شخص دیگه ای رابطه داشته که گرفته؟و اون ویروس به همسرشون انتقال پیدا کرده؟

این ویروس از کجا میاد؟؟؟؟!!!!

شوهرم داش ازمایش داده بود که ویروس مثبت بودش.دکتره گفته بود خانومتم ببر. ازونجا فهمیدم.. چند تا ...

نگران نباش الان درمونش با لیزره دکتر موسوی خیلی معروفه هم متخصص زنانه و هم رئیش انجمن زنان کشوره

دوستان این بیماری از کجا میاد؟ من کامل نتو خوندم.این ویروس از طریق مقاربت انتقال پیدا میکنه.دوستان ...

از کجا میاد  فهمیدی شما؟

تونسی بیا پست اخرم

میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟