2777
2789
عنوان

خانوما بیایید تجرمو بگم شماهم گول نخورید

| مشاهده متن کامل بحث + 1396 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من چون کلا زنیم و به خصوص دختر جوون دلمون از این شیطونی های فالی میخواد اما نباید به چشم جدی بهش نگاه کنیم 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

خیلی عذر میخوام ولی با چه عقلی به فالگیر جماعت پول میدید که چرندیات تحویل بگیرید...

من که عمرا یه قرون به این مزخرفات پول بدم...

شماهم دیگه واست شد تجربه...

من اصلا اعتقادیم به هیچ فالی ندارم...

پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷

فالا همشون چرته و پرته .من که اگه بگن حرفاش راسته هم نمیرم .میگم چرندیات بارتون میکنن شمام باور میکنین .همین چن  سال پیش مادرشوهرم و دختراش رفتن پیش یکی گفتن همه حرفاش راستع و دروغ نمیگه همشون رفتن منو گفتن بیا گفتم شمابرین کارتون درست شد منم میرم ‌یعدم گفتماینا چرته و پرته باور نکنین .بهشون بر خورد خخخ

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمیرسد ،شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز  وشاداب  صبرم می گوید:امیدی هست چون خدایی هست .
مگه هنوزم کسی هست که به فال اعتقاد داشته باشه؟     خدایی پول می دین بابت این چیزا؟

والا انقد تعریف کرد این خانومه گول خوردم😭منم که ساااده

نی نی جونم پس کی میای دلم پوسید بخدا😢😟

منم تجربه دارم 

کلا فالو اصلا قبول ندارم یکی سر چهار راه صدا میکرد خانوم ۵ تومن بده فالتو میگیرم بخدا ۵ تومن😐😐😐واسه سرگرمی به همسرم گفتم ۵ تومن که چیزی نیست ببینیم چی میگه همسرم گفت اشتباه میکنی ها بیخیال اصرار کردم 

رفتم کف دستمو نگاه کرد هی ی جرت وپرتایی گفت بعد گفت پول ی کیلو گوشتو به نذر سلامتیت بزار کف دستت دوباره هی پول ی کیلو مرغو ی کیلو برنجو تا شد ۶۰ تومن من فکر میکردم اونا رو بهم برمیگردونه که گوشت ومرغ بخرم خیرات بدم زرتی جمع کرد گذاشت تو کیفش😐😐😐😐😐😐دو تا دونه ارزن انداخت کف دستم گفت با غذا بخور😒😒😒من حرص میخوردم گفتم وا کلاهبردای میکنی گفتی ۵ تومن میگفت این که دستمزدم نیست نذر سلامتیته😬😬😬خلاصه ۶۵ تومن گرفت واسه دوتا دونه ارزن..همسرمم میدونست باز پول میداد میخندید میگفت به حرفم رسیدی یا نه؟

دیگه اون ادم سابق نشدم😓😓😓

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴