2777
2789
عنوان

خانوما بیایید تجرمو بگم شماهم گول نخورید

| مشاهده متن کامل بحث + 1396 بازدید | 57 پست
اتفاقا من ازش پرسیدم گف با ی زنو مرد جنی در ارتباطم اونا بم میگن،آخه تعجبم از اینه ک آیندرو دقیق بم ...

آینده رو قبلا جنا میتونستن بگن ولی از دوران پیامبر خدا این خصوصیتو ازشون گرفته اگه اینکارو نکنی خیلی بهتره

یه سری افرادم هستن که دیگرونو جادو میکنن اونا حتی اگه توبه هم کنن قبول نیست چون کارشون دیگه قابل جبران نیست

آینده رو قبلا جنا میتونستن بگن ولی از دوران پیامبر خدا این خصوصیتو ازشون گرفته اگه اینکارو نکنی خیلی ...

تعجب منم از همینه ک غیر خدا هیشکی از آینده خبر نداره،این چجوری اینارو میگه آخرین بار ۵سال پیش رفتم دیگه نرفتم اما هی وسوسه میشم😁😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خانوم آینده آدم هااصلاً ربطی به فال نداره 

هیچ اعتقادی به هیچ فالی نداشته باش فقط به فال حافظ معتقدباش چون تمام اشعارحافظ ازقرآن گرفته شده 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

من به فال اعتقادي ندارم اما پارسال يه سر كتاب پيش يه آقاي مومن گرفتم كه كاملا درست بود گذشته و حالمو درست گفت يه سري اطلاعات بهم داد كه واقعا توش موندم اصلا هم منو نمي شناخت چيزي هم ازم نپرسيده بود در مورد آينده اطلاعات كمي داد

چن وقت بعدش شوهرمم رفت پيشش برا اونم كانلا درست بود

چه توقعی دارید اونطوری بشیم که شما میخواین.......ما اونی که خودمون میخواستیم هم نشدیم :)
خب بگو کدوم کاربر بود 

اسمش تنها بود.تو یه تاپیک مال سال ۹۶ دیدم همین شماره رو با یه کاربری دیگه به اسم مونا مونی داده بود به یکی

نی نی جونم پس کی میای دلم پوسید بخدا😢😟

یه جا مهمون بودیم یهو صدای دست جیغ و هورا واااای مثلا فی فی خانوم اومده.ساکن آمریکا بود و فالگیر حرفه ای.ازینا که چندماه تو نوبتی.

اومدن لطف کردن مثلا گفتن مهمون افتخاری ما هستین فی فی جون مبخاد فالتونو بگیره.

یعنی یه چیزا گفت ۱۰ سال رد شده ها هیچیش درست نبود😆😆😆😆

بعد ملت وقت میگیرن میرن ترکیه بیاد فالشونو بگه

لایکتون که میکنم یعنی با حرفتون موافقم ولی حال ندارم تایپ کنم😆😆

منم يه بار دوستم گفت كف بيني بلده به شوخي دستامونو دراز كرديم بگه 

يه چيزايي از گذشتم گفت كه جز خودم كسي نميدونست شوكه شدم همش ميگفتم نخيرم اصلا اينجوري نبوده

اخرشم گفت تو تصادف ميميري

هنوزم حالم بد ميشه وقتي پشت ماشين ميشينم يا از خيابون رد ميشم

ما یک مشت خاطره‌ایم.. هر کدوم برای کسی تلخیم