سلام دوستان امروز اینجا یه خانومی بهم شماره داد برای فال کلیییی تعریف کرد منم وسوسه شدم گرفتم البته حسم میگه خودش بود.حیف پولم واقعا.یه مشت چرت و پرت که اصلا هیچ کدومش درست نبود از ایندمم انقد منفی گفت که حالم بد شده.خلاصه اینکه شماهم مثل من وسوسه نشید دوستای گلم.
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من دوبار رفتم فال قهوه وکارت البته حضوری ،ی خانوم بود۲۰تومن۹۰درصدش درست بود چ آینده چ گذشته اصلا قلبم داش از جاش درمیومد از ترس داشتم سکته میکردم ک از کجا انقد دقیق میگه..فقط ب اون اعتقاد دارمو بس
من دوبار رفتم فال قهوه وکارت البته حضوری ،ی خانوم بود۲۰تومن۹۰درصدش درست بود چ آینده چ گذشته اصلا قلب ...
از اینده کسی به جز و خدا خبر نداره
اینا هم که از گذشته خبر دارن از طرق جن و این چیزاس من خیلی در موردش تحقیق کردم متاسفانه همه اینایی که این کار میکنن جن دارن واز نظر شرعی هم شیعه و هم اهل سنت رفتن پیش همچین آدمایی درست نیست
ب من گفت سر راهت پسر میاد از شوهرت بهتره انگار تا حالا نبوده ی تار موش رو با دنیا عوض نمیکنم
وااای به منم گفت یکی دیگه رو دوس داری شوهرت میمیره یا طلاق میگیری ازش میری یه شوهر خوب میکنی.گفت شوهرت معتاده کارش دولتیه....حالا شوهر من ورزشکار لب به سیگارم نزده تا حالا کارشم دولتیه😅
از اینده کسی به جز و خدا خبر نداره اینا هم که از گذشته خبر دارن از طرق جن و این چیزاس من خیلی در مو ...
اتفاقا من ازش پرسیدم گف با ی زنو مرد جنی در ارتباطم اونا بم میگن،آخه تعجبم از اینه ک آیندرو دقیق بم گف،حتی مشخصات ظاهری و باطنی شوهرم، کی عروسی میکنم کی بچه دار میشم اصن شاخم درومد