2777
2789
عنوان

خانوما بیایید تجرمو بگم شماهم گول نخورید

| مشاهده متن کامل بحث + 1396 بازدید | 57 پست

من ب سركتاب معتقدم

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
شمارشو که داری شکایت کن دیگه ملتو سرکیسه نکنه

حوصله دردسر ندارم.خدا ازش نگذره.اینجا گفتم فقط که اگه بازم به کسی شماره داد بدونن گول نخورن مثل من

نی نی جونم پس کی میای دلم پوسید بخدا😢😟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوبار رفتم فال قهوه وکارت البته حضوری ،ی خانوم بود۲۰تومن۹۰درصدش درست بود چ آینده چ گذشته اصلا قلبم داش از جاش درمیومد از ترس داشتم سکته میکردم ک از کجا انقد دقیق میگه..فقط ب اون اعتقاد دارمو بس

جهت سرگرمی گرفتم خیر سرم😅که حالمو بد کرد

همین دیگه فقط میگیم برا سرگرمی

اما در واقع رومون خیلی تاثیر میزاره

برا همین من به شخصه ادم حساسیم

اصلا طرف اینجور چیزا نمیرم

میشه برا سلامتی خودمو  نی نیم صلوات بفرستین  
دقیقا دقطقا من الان تاپیک زدم س روزه رفتم انقد منفی گفت حالم بده هیچ مشکلی هم نداشتم الان س روزه است ...

شاید همینه.اینجا شمارشو گرفتی؟اسمش چی بود

من دوبار رفتم فال قهوه وکارت البته حضوری ،ی خانوم بود۲۰تومن۹۰درصدش درست بود چ آینده چ گذشته اصلا قلب ...

از اینده کسی به جز و خدا خبر نداره

اینا هم که از گذشته خبر دارن از طرق جن و این چیزاس من خیلی در موردش تحقیق کردم متاسفانه همه اینایی که این کار میکنن جن دارن واز نظر شرعی هم شیعه و هم اهل سنت رفتن پیش همچین آدمایی درست نیست 

ب من گفت سر راهت پسر میاد از شوهرت بهتره انگار تا حالا نبوده ی تار موش رو با دنیا عوض نمیکنم 

وااای به منم گفت یکی دیگه رو دوس داری شوهرت میمیره یا طلاق میگیری ازش میری یه شوهر خوب میکنی.گفت شوهرت معتاده کارش دولتیه....حالا شوهر من ورزشکار لب به سیگارم نزده تا حالا کارشم دولتیه😅

۳۵😟

اي واي

ميگفتي شماره يكيو بهت ميدادم جدي جدي طالعتو ميگفت

پولم بعد اگه راضي باشي ميفرستي واسش

اونم ١٠-١٢ تومن

كلاف سردرگمِ زندگيمو ميشكافم...به عشق تو اونو دوباره از نو ميسازم  
وااای به منم گفت یکی دیگه رو دوس داری شوهرت میمیره یا طلاق میگیری ازش میری یه شوهر خوب میکنی.گفت شوه ...

کارش ازاده گفت اشتباه تایپ کردم

از اینده کسی به جز و خدا خبر نداره اینا هم که از گذشته خبر دارن از طرق جن و این چیزاس من خیلی در مو ...

اتفاقا من ازش پرسیدم گف با ی زنو مرد جنی در ارتباطم اونا بم میگن،آخه تعجبم از اینه ک آیندرو دقیق بم گف،حتی مشخصات ظاهری و باطنی شوهرم، کی عروسی میکنم کی بچه دار میشم اصن شاخم درومد