2777
2789
عنوان

فقط جهت خنده

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 60 پست
ن من میشناسم .1ساعت میره😣 با کلی دعوا باهاش کرد  نیم ساعت😣😳😂

چیکار میکنه مگه😲

وقتی یارو از اسپری خودش استفاده میکنه》پیس پیس......ولی وقتی اسپری من میفته دستش 》پیس پییییییس پییییییییسسسس زااااارت زوووورت
یعنی بدون شورت رفته بود حموم؟!

کدوم پسری مرتب با امکانات تو حمومه .یا شورت کم میاد اونجا یا زیرپوش یا حوله یا تیغ و ژیلتشون کمه .خخخ .من که همیشه کارم همینه تو خونه شدم نگهبون حموم خخخ

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمیرسد ،شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز  وشاداب  صبرم می گوید:امیدی هست چون خدایی هست .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا دمشکن نرفته سرشون اومده😅🤣🤣

نفهمیدم😫

وقتی یارو از اسپری خودش استفاده میکنه》پیس پیس......ولی وقتی اسپری من میفته دستش 》پیس پییییییس پییییییییسسسس زااااارت زوووورت
ن من میشناسم .1ساعت میره😣 با کلی دعوا باهاش کرد  نیم ساعت😣😳😂

خخخ .اون احتمالا اونجا براش تمرین آواز میکنه

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمیرسد ،شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز  وشاداب  صبرم می گوید:امیدی هست چون خدایی هست .
چیکار میکنه مگه😲

بخدا نمیدونممم.میگه تا دوبار موهام و صابون و شامپو بزنم میشه نیم ساعت...تا لیف بکشم..نیم ساعت....تا حوله بکشم خشک کنم سشوار یک ساعت و نیممم😒😒😒....خدایی میرفت حموم من جون ب لب میشدم😒😒😒....الان با دعوای من کرده نیم ساعت

👇👇👇چون که اسرارت نهان در دل شود / آن مرادت زودتر حاصل شود🤗😍
نفهمیدم😫

خخخ .اشتب تایپی شد 

میگم دُم شون نرفته تو (ک و ن)  سرشون میاد بیرون

بخدا نمیدونممم.میگه تا دوبار موهام و صابون و شامپو بزنم میشه نیم ساعت...تا لیف بکشم..نیم ساعت....تا ...

واقعا سخته🙄

خخخ .اشتب تایپی شد  میگم دُم شون نرفته تو (ک و ن)  سرشون میاد بیرون

هااا😆

واقعا سخته🙄

من حموم 5 دیقه ای میرم یه روز زمان گرفت رفتم اومدم بیرون ...گفت چیکار کردی گفتم صابون زدم شامپو زدم تنمم شستم با شامپو بدن...😃

میگه خدایی تو هنگم احه چطوری ...گفتم همه این کارا دوبار..😂😂😮

👇👇👇چون که اسرارت نهان در دل شود / آن مرادت زودتر حاصل شود🤗😍
بخدا نمیدونممم.میگه تا دوبار موهام و صابون و شامپو بزنم میشه نیم ساعت...تا لیف بکشم..نیم ساعت....تا ...

آخه چقد مو دارن که بخان دوبار دوبار بشورنش!! یا با سشوار خشک کنن!! والا موهای ما به این بلندی خشک کردنش نیم ساعت طول نمیکشه، کَلَش میسوزه هاااا 😓😓😂😂

منتظر معجزه خدام !! دعا کنید برام لطفاااا........
😒ن ساکته تو حموم😂😮

نکنه گوشی موشی میبره کار ماری میکنهخخخخ

آخه چقد مو دارن که بخان دوبار دوبار بشورنش!! یا با سشوار خشک کنن!! والا موهای ما به این بلندی خشک کر ...

خخخ من موهام بلنده و خانوم حموم خیلی طول بکشه بیست دقیقه اون چطور یک ساعت و نیم تحمل میکنه نمی پلاسه اونتو